Ronaldo prodaje Valjadolid i ispunjava želju navijača

Posle bogate igračke karijere, posvetio se Ronaldo vlasničkoj. Trenutno je vlasnik španskog Valjadolida i brazilskog Kruzeira, a kako je i sam potvrdio spreman je da proda oba kluba.

Kako je sam istakao jedan od najvećih igrača ikada, umoran je da stalno leti na relaciji Brazil – Španija i želi da se “reši” oba kluba.

“Ne mogu da kažem da ću nastaviti da budem vlasnik Valjadolida i Kruzeira. Odlazak iz jedne zemlje u drugu je veoma umarajuće. Za sada sam još uvek vlasnik oba kluba”, rekao je Brazilac za tamošnje medije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Pre tri meseca se Ronaldo suočio sa žestokim kritikama navijača Valjadolida koji su tražili da proda klub i ode zbog slabih rezultata kluba koji su se u međuvremenu i popravili. Mada, sada bi želja mogla i da im se ispuni…

Trenutno je španski tim na drugom mestu Segunde i ukoliko tu ostane i do kraja sezone izboriće ekspresan povratak u elitnu diviziju španskog fudbala.

Što se tiče Kruzeira, taj brazilski klub je zauzeo 14. mesto u nedavno okončanom šampionatu i nije uspeo da izbori plasman u Kopa Sudamerikanu (pandan evropskoj Ligi Evrope).

Ronaldo je još 2018. godine kupio Valjadolid za 30.000.000 evra, dok je Kruzeiro kupio pre dve godine za 70.000.000 dolara.

Bonus video:

4 Komentara

    Ma neka se fokusira na Brazilce,ako je pametan Valjadolid da proda i mirna mu glava

    Kad bi mogli klubovi tek tako da se vode!

    Ma da je pametan da proda pa neka vode navijaci klub

    Videcemo ko će sad odresiti kesu za španski klub ali mislim da će brzo naci novog vlasnika

Postavi odgovor