Zvezda i Kosta Nedeljković zajedno do 2027. godine

Pisali smo vam na stranicama Meridian sporta da su Crvena zvezda i Kosta Nedeljković dogovorili ugovor do 2027. godine što je klub danas i zvanično objavio.

Prethodni ugovor je 18-godišnji desni bek sa Zvezdom imao do kraja 2026. godine, a nova saradnja će važiti do kraja juna 2027. godine.

Ono što je izvesno je da će Nedeljković dobiti povišicu zbog dobrih partija u crveno-belom dresu, a dogovor čelnika klubai okruženja desnog beka je da ostane u klubu najmanje do leta naredne godine. Možda i duže.

“Kosta je prošle godine u ovo vreme igrao za omladince, a zatim prešao u Grafičar. Tokom leta je priključen prvom timu i već je odigrao veliki broj utakmica u prvenstvu i Ligi šampiona, zaslužio novi ugovor. Nadam se da će u Zvezdi ostati dugo, a meni je drago što smo konačno iz omladinske škole dobili pravog desnog beka. To je deficitarna pozicija, a Nedeljković je pokazao da ima kvalitet da bude vrhunski desni bek koji će klubu i srpskom fudbalu dugo godina biti oslonac”, rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Sreću produžetkom saradnje nije krio ni sam Nedeljković.

“Hvala upravi i treneru na poverenju. Nadam se da im to odnosom prema radu, ali i igrama na terenu vraćam. Sigurno je da sam mnogo zreliji kao igrač i čovek u odnosu na jul, kad sam prethodni put potpisivao ugovor sa Zvezdom. Mnogo sam napredovao, i zahvalnost dugujem starijim saigračima iz prvog tima koji su me odlično prihvatili. Verujem u sebe sada još više”, zaključio je desni bek koji je ove jeseni procvetao u prvom timu pod komandom Baraka Bahara.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bonus video:

5 Komentara

    Sve ce to Terza da proda za smesne pare verujem i stavi lovu u dzep

    Nadam se samo da necemo pozuriti sa prodajom i uzeti smesne pare za njega!

    Nadam se da ce ostati do kraja ugovora jer je zasluzio i igra sve bolje i bolje

    To je za sada samo na papiru a sta ce biti na leto videcemo!!!

    Tako i treba ,sačuvati igrace koji igraju dobro ipak je to budućnost kluba

Postavi odgovor