Ko će biti novi trener Sevilje? Jedno se ime izdvaja, na listi još trojica kandidata

Ostala je ekipa Sevilje bez trenera. Dijego Alonso ne samo da nije unapredio tim u odnosu na Hosea Luisa Mendilibara već ga je unazadio. Samo dve pobede na 14 utakmica (i to obe u Kupu Kralja protiv niželigaša) nikoga nije zadovoljilo.

Uprava Sevilje aktivno traži novog trenera i pravo je pitanje ko će preuzeti ekipu čije je samopouzdanje poljuljano. Ekipu koja je eliminisana iz Evrope i koja se bori za opstanak u Primeri.

Kako piše ugledna Marka, jedno ime se izdvaja i to je ono Kikea Sančesa Floresa koji je najveći favorit da bude čak treći stručnjak koji bi preuzeo tim iz Andaluzije ove sezone.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Maltene je uvek Sančes Flores figurirao kao kandidat za trenera Sevilje, mada se putevi dve strane nikada nisu sreli. Činjenica je i da situacija nikada nije bilo toliko konkretna kao što je sada.

Sportski direktor Sevilje Viktor Orta je na sto pred čelnike kluba stavio jop jedno ime – Havija Garsiju, Španca koga je angažovao dok je radio u engleskom Lidsu.

Problem je što uprava kluba nema toliko poverenja u Ortin predlog pošto se dovođenje Alonsa (došao baš na njegovo insistiranje) ispostavilo kao pravi fijasko.

Zato bi uprava Sevilje radije Kikea Sančesa Floresa. Mada kao opcije figuriraju još dva imena. A to su Dijego Martines i Manolo Himenes.

Bitno je reći da nijedan od njih dvojice nije kontaktiran niti da je u ovom trenutku ozbiljna opcija. Rezervrna svakako, ukoliko propadnu pregovori sa Sančesom Floresom ili Garsijom.

Ono što je cilj uprave Sevilje je da već tokom današnjeg dana reši pitanje novog trenera koji bi mogao odmah da preuzme ekipu i spremi je za duel sa Granadom koji je planiran već za utorak.

Nema vremena za gubljenje u Andaluziji. Rešenje je neophodno što pre. Čini se da je poraz od Hetafea (3:0) momenat koji će okrenuti sezonu. Na bolje ili na gore…

Bonus video:

2 Komentara

    Sve ce da im svane kad imenuju novog trenera….

    Bilo ko će biti od sad već bivšeg trenera sa kojim imaju očajne rezultate

Postavi odgovor