ATP dodelio Međedoviću prestižnu nagradu

U velikom stilu je Hamad Međedović završio tenisku godinu. Osvajanjem turnira “NextGen” u Saudijskoj Arabiji je napravio jedan od največih uspeha u dosadašnjoj karijeri.

Imao je teniser rođen u Novom Pazaru zaista odličnu sezonu što je prepoznao i ATP i dodelio mu zaista prestižnu nagradu za “Zvezdu generacije”.

Talentovani srpski teniser je laureat zajedno sa Francuzom Arturom Filsom sa kojim je i igrao u finalu turnira u Džedi gde je slavio.

“Pre dvanaest meseci nije mnogo navijača čulo za Hamada Međedovića. Sada je njegovo ime na radaru mnogih, jer je postao šesti šampion “NextGena”. Srbin se probio kroz sastav u Džedi i postao nepobeđen šampion za šta je nagrađen sa rekordnih 514 hiljada dolara”, stoji u obrazloženju ATP-a.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Dalje se navodi da je Međedoviću trener Viktor Troicki, kao i to da je imao veliku pomoć Novaka Đokovića koji ga podržava u proboju ka teniskom vrhu.

Kako Međedović ima tek 20 leta, od njega se očekuje da u narednim godinama nastavi proboj ka teniskom vrhu i potencijalno napadne i plasman u Top 10.

Bonus video:

2 Komentara

    I zasluzio je kao jednu veliku motivaciju za dalje!!!

    Zaslužio je ima odličnu godinu iza sebe

Postavi odgovor