VUJOŠEVIĆ SE VRATIO U ABA LIGU: Proslavljeni stručnjak u Studentskom centru!

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević je ponovo pronašao angažman posle nekoliko godina pauze iz zdravstvenih razloga.

Poslednji posao je imao u Klužu, a sada će raditi u timu iz ABA lige, odnosno na mestu stručnog konsultanta u ekipi SC Derbi.

– Želimo da napravimo najbolji stručni tim za razvoj mladih igrača, a Duško Vujošević je neko čije ime i reputacija to garantuju. Vujošević je sinonim za uspeh, izjavio je ovim povodom Đuro Ostojić -sportski direktor Studentskog centra.

Vujošević je izjavio da još uvek ima veliku želju da se bavi košarkom.

– Ove godine sam prilikom uručenja Nagrade za životno delo, najvišeg priznanja koje dodjeljuje Udruženje košarkaških trenera Srbije izjavio da to ipak ne znači da sam rekao svoju poslednju reč kada je košarka u pitanju i da nastavljam dalje u skladu sa svojim zdravstvenim mogućnostima. Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derby, kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i da ostvarimo rezultat u mlađim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu – rekao je proslavljeni stručnjak.

Vujošević je u karijeri radio u velikom broju timova, a najveći trag je ostavio u Partizanu. Bio je i selektor SCG, Crne Gore I Bosne i Hercegovine.

EVROBASKET: Hrvati ostvarili prvi cilj, ali nisu maksimalno zadovoljni – poznato na koga “Orlovi” mogu u osmini finala!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Argentinu i osvoji dres! EP09 | Meridian

4 Komentara

    Veliki čovek koji se nije mogao odvojiti od košarke

    Voli čovek da radi nešto u vezi košarke i da daje doprinos treniranju mladih crnogorskih nada

    Neočekivano studenti dobili ozbiljnog profesora

    Neka mu je srecan i uspesan povratak!!!

Postavi odgovor