Evroliga bi za sedam dana trebalo da donese konačnu odluku o Dubaiju

Saga o ulasku Dubaija u Evroligu polako se privodi kraju. Mada, „polako“ nije prava odrednica koju u ovom trenutku treba iskoristiti.

Već za sedam dana, 27. novembra, najjače evropsko takmičenje, prema saznanju Meridian sporta, trebalo bi da donese konačnu odluku o tome da li će priključiti ambiciozan projekat iz Dubaija.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bord Evrolige, sastavljen od klubova koji imaju višegodišnje licence, glasaće „za“ ili „protiv“ (postoji i opcija „uzdržan“) ideje da Real, Barselona, Partizan, Crvena zvezda Meridianbet, Partizan i sve ostale najjače košarkaške ekipe Evrope prikažu svoj talenat i na parketu dvorane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Trenutno je situacija kompleksna, nije sve tako crno ili belo. Ne zna se tačno šta će se dešavati sa CSKA, klubom koji takođe ima glas na narednom Bordu. Makabi i dalje igra van domovine, pretpostavka je i da će se tu neki detalji kristalisati…

Ono što je kristalno jasno je šta Dubai donosi, odnosno zašto bi neko mogao da podigne ruku „protiv“.

Potrebna je većina za bilo koju odluku…

Bonus video:

4 Komentara

  Nije ovo dobro za evropsku kosarku,nikako nije dobro.

  Odgovori

  Mozda je Dubai i potreban EL,da bude jos jedan jak tim

  Odgovori

  Primice ih,kao i Aba liga sledece sezone

  Odgovori

  Ulaze sigurno,pare vrti gde burgija nece!

  Odgovori

Postavi odgovor