Kampaco otvorio dušu: U Zvezdu sam došao zbog Vildose, sa Realom je sve bilo dogovoreno

Najveće pojačanje u istoriji srpske košarke – Fakundo Kampaco, dao je intervju za argentinske medije o dolasku u Zvezdu Meridianbet.

Prvo pitanje je glasilo, zbog čega je odlučio na povratak u Evropu?

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

“Vratio sam se, jer sam znao da će mi biti lakše da nađem angažman nego u SAD. Pojavila se Crvena zvezda Meridianbet koja mi je dala priliku da igram i da se osećam važnim. Ljudi su pokazali mnogo ljubavi prema meni i veoma sam srećan tamo” rekao je Kampaco za TyC sport.

 Glavni i odgovorni čovek njegovog dolaska u Beograd bio je Luka Vildoza.

“Odlučio sam se da dođem u Zvezdu zbog Luke Vildoze. Svidelo mi se to što ću igrati u Srbiji i što ću nastupati u Evroligi sa jednim srpskim klubom.”

Potvrđuje da je bilo interesovanja Real Madrida…

“Analizirali smo ponude, bilo je timova, poput Real Madrida… Međutim, sa njima nismo mogli da se dogovorimo. Sezona je uveliko bila u toku, to je baš zakomplikovalo stvari. Na kraju smo Real i ja odradili što je bilo u našoj moći, ali posao nije završen. Zahvalan sam na interesovanju, nikada nismo imali loše odnose” objašnjava Kampaco

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Korektan i iskren odgovor i nasa velika sreca sto je Luka Vildosa u Crvenoj Zvezdi Meridianbetu!!!

    Hvala Bogu propustić samo još današnji meč u Evroligi

    Samo da počne sto pre da igra u Evropi Zvezdu čekaju odlučujuće utakmice i potreban nam je na terenu ,koga briga zbog koga je došao

    Skoro je izjavio da sa Realom nije mogao da se dogovori pa je zbog Vidose došao u Zvezdu, sad priča da je sve bilo dogovoreno sa Realom ali da je zbog Vidose došao u Zvezdu. Ko je ovde lud?

Postavi odgovor