Finale čudno iskustvo, novi ugovor razlog Rokasove sreće: Sve smo dogovorili za jedan dan

Dugo su prizivali navijači da na zvaničnom sajtu osvane vest Rokas Gedraitis ostaje. Ako nešto zaista želiš, često se ostvari. Ispunilla je uprava želju i pred drugu utakmicu finalne Serije objavila da je Litvanac Zvezdin do 2026. godine. Nekoliko sati kasnije – agonija zvana utakmica u Areni. Umesto košarkaškog, imali smo zapisnički epilog, ali titula se broji i piše u almanahe crveno-belih.

Nakon što se sve završilo u Areni, litvanski reprezentativac je govorio za Meridian sport. Pomalo zbunjen, u čudu, zbog svega što se desilo..

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

“Za mene je ovo novo iskustvo. Nikad nisam nešto slično doživeo u životu. Bilo je čudno, ali tako je kako je… Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer se nisam susretao sa ovakvim stvarima u karijeri”, rekao je Gedraitis za naš portal.

Teško možete da vidite na licu Litvanca previše ekspresija, ali osećalo se da puca od zadovoljstva što je stavio paraf na ugovor sa Zvezdom.

“Srećan sam što sam što sam ovde. Želim da se zahvalim ekipi što mi je verovala. Nadam se da su pred nama dve lepe godine”.

Pregovori gotovo da nisu ni postojali – sve je rešeno ekspresno.

“Bilo je baš brzo. U utorak su mi javili i sve je bilo gotovo u toku jednog dana. Verovatno je moj agent pričao duže, ali ja sam saznao tek u utorak i sve smo brzo dogovorili. Možda ne pokazujem emocije na mom licu, ali zaista sam srećan”.

Iako je sezona gotova, pred Rokasom je još uzbuđenja i utakmica – sledi kvalifikacioni turnir za OI.

“Uzbuđen sam što me čekaju obaveze u reprezentaciji. Imam veliku želju da pomognem timu da se kvalifikujemo i da igramo na Olimpijskim igrama. Nadam se dobrom letu”, zaključio je Gedraitis.

Bonus video:

5 Komentara

    Giedraitis je Zvezdin vojnik,vidi se da je i on srecan u Zvezdi.

    Vidi se da je zavoleo Zvezdu i Beograd brzo iskreno i vidi se da je dobar momak

    Pa ne znam koliko je dobro sto je ostao,slabo je igrao ove sezone

    Da je imao gde da ode sigurno ne bi potpisao novi ugovor sa Zvezdom!!!

    Bi veruj mi jer je bas zgotivio klub i vise puta je to pokazao i izjavio

Postavi odgovor