Heket delio hvalospeve na račun Partizana i Srbije: Vi ste košarkaška Meka

Partizan je bio nadomak skalpa u Bolonji, ali je ostao bez snage u samoj završnici i ostao je bez pobede u Virtusu.

Danijel Heket je posle utakmice objasnio šta je presudilo, a imao je samo reči hvale za crno-bele.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Svaka utakmica sada je teška, ali znate, sve se svodi na male detalje, na izvršenje, takođe i na malo sreće. Mislim sam da smo u poslednjim minutima pronašli energiju i snagu koju smo trebali da zaustavimo protivnika, preusmerimo neke lopte, uključimo publiku i to je bilo ključno. Partizan je sjajan tim, odigrali su sjajnu utakmicu večeras i bilo je veoma teško da ostanemo u igri kada su napravili seriju”, rekao je Heket za srpske medije.

Da nije bilo trojke Lundberga, možda bi epilog bio drugačije.

“Ali, Ife je pogodio važan šut, Abas je imao veliku krađu i zakucavanje i veoma smo srećni što smo pobedili”.

Virtus u narednom periodu očekuje utakmica u Beogradu, pošto je gostovati Crvenoj zvezdi, a Heketa očekuje duel sa bivšim igračem Milošem Teodosićem.

“Čak ni ne znam protiv koga igramo sledeći meč, mislim da idemo u Treviso i o tome sada jedino razmišljam. Utakmica po utakmica i znate, ne mogu previše da gledam unapred. Očigledno je uvek sjajno suočiti se sa velikim istorijskim protivnikom, poput Partizana, poput Crvene zvezde, znate, Srbija je Meka košarke, tako da ih veoma poštujemo i mislim da je danas bila sjajna utakmica za košarku”.

Bonus video:

2 Komentara

    Lako je deliti komplimente posle uzetih bodova u gostima

    Da su izgubili ne bi delili komplimente….

Postavi odgovor