Ife Lundberg nestrpljiv da sezona počne, ima poruku za navijače: Idemo Grobari!

Nestpljiv je i otprilike zna šta ga čeka kada bude istrčao pred punu Beogradsku arenu…  Do tada – navijačima je poslao poruku putem svojih društvenih mreža.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Prvu, od mnogo izjava koje će dati kao igrač Partizana, Ife Lundberg je završio na sasvim solidnom srpskom…

Idemo Grobari“, rekao je…

Pre toga…

„Dobro jutro svim navijačima Partizana. Samo želim da kažem da sam veoma uzbuđen što ću vam se pridružiti. Štark arena će biti sjajna ove sezone. Za sada imam iskustvo samo kao protivnik, nadam se da ću sada imati vašu podršku. Biće sjajno. Daću sve od sebe. Jedva čekam da dođem da se pridružim vama, timu, svim mojim saigračima. Mislim da ćemo se dobro zabaviti ove sezone. Ne mogu da dočekam da osetim vašu podršku“, rekao je Lundberg.

Sjajni Danac je bio drugo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Pre njega je promovisan Vanja Marinković, posle njega Frenk Enilikina… Očekuje se i zvanična potvrda dolaska Arijana Lakića.

Bonus video:

2 Komentara

    Neću da grešim dušu i da kažem da su loše igrače doveli, ali svi znamo da će im biti još teže sledeće sezone jer sad treba svi oni da se uigraju sa ostatkom ekipe a to može da dovede do loših rezultata odmah na početku sezone.

    Video je snimke navijaca,a i igrao je pred njima

Postavi odgovor