Ivanović: Zadovoljan sam, ali i zabrinut, da se spremimo za plej-of

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović govorio je posle pobede protiv Cedevita Olimpije u zaostalom meču 3. kola ABA lige.

Zvezda je slavila nad domaćim sastavom 84:70 u Ljubljani, a u odsustvu Fakunda Kampaca i Luke Vildose zablsitao je Nikola Ivanović.

“Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali je bila značajna i zs nas i za Cedevita Olimpiju jer za nedelju dana počinje plej-of i tu nema mesta za kikseve. Izuzetno sam zadovoljan sa određenim periodima naše ige, ali i sa druge strane zabrinut zbog nekih drugih stvari. Nismo imali fokus u odbrani i agresivnost u napadu. Ali dobro, imamo još nekoliko dan da spremimo dobro za početak plej-ofa”, rekao je Ivanović posle meča.

Upitan je trener Crvene zvezde Meridianbet da uporedi kvalutet regionalne lige i španske u kojoj je godinama radio pre dolaska u Beograd.

“Španska liga je jedna od najjačih, odmah posle Evrolige sigurno. Mislim da je teško igrati ABA ligu, jer su ekipe pune talentovanih igrača i sve ekipe imaju karakter. Nije lako igrati, ja sam prijatno iznenađen kvalitetom”, rekao je trener Zvezde.

4 Komentara

    Vazno je da Crvena Zvezda Meridianbet pobedjuje i bez Luke Vildose i Kampaka,i da tako udje u plej of

    Ma gde može ova regionalna liga da se meri sa ligom zemalja gde je košarka svetinja?

    Nije hteo da napljuje ABA ligu ali to se moglo zaključiti iz toga kako je započeo pohvalu španske lige

    To su stvari koje se mogu ispraviti bitno je da zvezda pobedjuje i da u tom ritmu udje u plej of

Postavi odgovor