Jasikevičus o Barseloni: Ako nemaš šta lepo da kažeš, nemoj da govoriš uopšte

Šarunas Jasikevičus, nasledio je Dimitrisa Itudisa na mestu trenera Fenerbahčea, posle neuspešne odiseje na klupi Barselone.

Litvanski strateg nije ispunio očekivanja i nije doneo titulu prvaka Evrope u Blaugranu, zbog čega su Katalonci posle tri godine zajedničkog rada rešili da mu se zahvale na saradnji.

U razgovoru za litvanske medije prisetio se boravka u Barseloni za koju nema ništa lepo da kaže.

Ne želim ni da pričam o Barseloni. Možda će doći vreme, pa ću nešto reći. Ali učili su me da ako nemaš nešto dobro da kažeš, bolje je da ne govoriš“, poručio je Jasikevičus.

Pre preuzimanja Fenera u litvanskim medijima pojavila se priča kako bi popularni Šaras mogao da se vrati u Žalgiris i tom prilikom zaradi 1.500.000 evra za sezonu.

“Ove godine uopšte nisam želeo da radim, uprkos vašim pogrešnim informacijama o drugim timovima. Zaista se naljutite kada vam neko ovo kaže, ali morate da snosite odgovornost. Zvali su prijatelji, rekli su: ‘Zašto nisi uzeo 1,5 miliona od Žalgirisa?’, Ja kažem: ‘Zanimljivo'”, poručio je on, pa nastavio u istom maniru:

“Boli vas kada se Žalgiris naljuti, ali morate i da preuzmete odgovornost za lažne vesti jer, posebno u Litvaniji, ljudi od vas očekuju tačne informacije. Nije bilo ideje da se radi ove godine, ali bi bilo teško odbiti 1,5 miliona od Žalgirisa”, zaključio je Jasikevičus.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor