POTPUNO DRUGAČIJI RASPORED? NBA već razmišlja o sledećoj sezoni

Sezona u NBA još uvek nije nastavljena, a već se razmatra o promenama u narednoj. Trevis Šlenk iz Atlante otkrio je jednu ideju organizacije.

Šlenk je generalni menadžer Hoksa, jedne od osam ekipa koja neće igrati u nastavku sezone. On je izjavio da NBA planira da
skrati sledeću sezonu.

https://twitter.com/1news_me/status/1270428259638030337

– Ako ste igrali finale, a narednu sezonu počinjete 1. decembra, to je baš brzo. Žele da se drže tradicionalnog kalendara. Mislim da to neće biti moguće. Razgovarali su sa nama o tome da bi sledeća sezona mogla da bude skraćena, više nego u prošlosti. Postoji želja da se izbegne igranje utakmica svakog dana, a svakako četiri meča u pet dana. Ali možemo da se nađemo u situaciji da će to biti zbijenije – rekao je Šlenk.

Atlanta je poslednji meč odigrala sredinom marta. Isto tako, jedna je jedna od osam ekipa koja neće odigrati utakmicu sve do decembra.

– Zbog ovih okolnosti, mislim da liga želi da se drži originalnog rasporeda što više može. Postoji više razloga za to – koledž sezona, draft i kako sve to bude izgledalo. Zbog toga su napravili takav plan da će biti mali razmak između velikog finala i početka sezone – naglasio je Šlenk.

NBA liga nastaviće se krajem jula u kompleksu Diznilenda u Orlandu.

ZBOG NADALA Vajda objasnio kako je Novak promenio svoju igru na šljaci

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Sportske priče – Pre 19 godina Atletiko je lansirao Toresa!

5 Komentara

    Moraće nešto da smisle inače će igrači popadati do kraja sledeće sezone.

    Samo neka počne, ova sezona bi bila neizvesnija nego bilo koja zadnjih par godina..

    Ma moraju napraviti malo veću pauzu.

    Samo neka krene da se igra,ne bitno je u kom formatu…uzeleli smo se NBA lige.

Postavi odgovor