Ledej se oprostio od Partizana: Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek

Zek Ledej je bio jedan od ključnih šrafova Partizana u protekle tri sezone, ali je ovog leta odlučio da promeni sredinu. Kako će od sledeće sezone zadužiti dres drugog kluba emotivnom porukom se oprostio od crno-belog tabora.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Zaista HVALA od mene i moje porodice za ove poslednje tri godine, bilo je to neverovatno putovanje kroz neke od najboljih i najtežih trenutaka u mom životu, svi ste bili sa mnom i zajedno smo rasli. Hvala zemlji Srbiji što ste me doveli u goste i omogućili mi da od nje napravim dom. Hvala vam, najboljim navijačima na svetu. Grobrari hvala što ste me naučili šta je prava strast i verovanje od strane navijača, šta možete da uradite čak i u najnepredvidljivijim trenucima, vaš uticaj je nemerljiv. Hvala vam, svim mojim saigračima i trenerskom osoblju na poslednje tri godine, na večnim odnosima i neverovatnim uspomenama izgrađenim kroz našu ljubav prema istoj težnji za veličinom. Hvala lekarima i klubu na prelasku iz Evrokupa u Evroligu i velikoj podršci od vrha do dna“, napisao je Ledej na svom Instagram profilu, pa se obratio Željku Obradoviću.

Najviše, iskreno hvala treneru Obradoviću što mi je svakodnevno verovao. Izuzetno sam zahvalan za sve što ste me naučili i način na koji ste mi pomogli da rastem kao osoba u protekle tri godine“.

Za kraj obratio se navijačima Partizana na srpskom jeziku.

Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te Partizane“, zaključio je Ledej.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Toliko ih voli da je odlučio da ih napusti kad im je najteže.

    Zeka ce navijaci najvise voleti,uvek ce ga se rado secati.

    Pa kad ga volis toliko sto nisi ostao nego si pojurio za vecom platom?!

    Mislim da ovu vest najvise raduje navijace zvezde,nece imati ko da ih povredjuje na terenu

    Najprljaviji igrac koji je ikada nastupao za Partizan!

Postavi odgovor