Lesor: Nisam želeo da odem iz Partizana, bilo je komplikovano

Matijas Lesor, zbog povrede bi mogao da propusti Svetski kup u košarci, a u intervjuu za grčki SDNA govorio je o pripremama za narednu sezonu i odlasku iz Partizana u Panatinaikos.

Francuzi s velikim ambicijama odlaze na prvenstvo sveta u Japanu, Indoneziji i Filipinima ali mogli bi da budu lišeni pomoći centra iz prve petorke Evrolige za prošlu sezonu.

Novinar SDNA, Jorgos Zakas piše da će Lesor pauzirati barem dve nedelje.

“Nisam ozbiljnije povređen, u pitanju je malo teže uganuće članka. Napredujem malo po malo i iz nedelje u nedelju se sve bolje osećam. Imam redovne terapije kod fizioterapeuta i u trening kamp reprezentacije sam već došao povređen. Frustrirajuće je kada samo možeš da gledaš treninge i utakmice”, rekao je Lesor i dodao:

“Stvarno želim da igram na Mundobasketu, to je kratak turnir. Ipak, rokovi su kratki i zbog toga je sve dodatno teže. Učestvujem u video analizama i tokom treninga sam na rehabilitaciji. Svi kažu da sam mnogo napredovao i da se moja uloga promenila, strpljenje, učenje igre, iskustvo.. Mirniji sam”.

Tokom razgovora Matijas se dotakao i prelaska u Panatinaikos iz Partizana na kraju sezonu u kojoj je sa crno-belima prekinuo dominaciju Crvene zvezde Meridianbet regionalnom ligom.

“Bio je to komplikovan izbor, nisam želeo da napustim Partizan, ali činjenica da sam otišao u Panatinaikos koji je tim sa sličnim ciljevima i uvek gleda da bude na vrhu Evrolige, pa me je to motivisao, a uz to klub je potpisao druge vrhunske igrače. Znam da i u Atini može da bude luda atmosfera, pa jedva čekam da vidim OAKA Aren baš kao što je to bilo dok sam igrao za Partizan”, rekao je Lesor.

Bonus video:

5 Komentara

    On nije želeo da ode a Partizan nije želo da ga palti kao Panatinaikos i kraj priče

    Šta mu poručiti sem srećno sa novim klubom i da se nadam da će medju tim dobrim igračima doći do izražaja

    Možeš misliti, nije hteo Lesor da ode ali je ipak otišao a kako pokušava da prikaže u klub koji je sličan Partizanu (što nema veze sa životom)

    Poleteo za parama ne znam o cemi prica sada …ocigledno se malo pokajao kad je video da nije u prvom planu

    Lesor se pomalo kaje sto je otisao iz Partizana,ali u zivotu postoji pravilo da jedno kajanje ne gine!

Postavi odgovor