Lilard, Branson i Haliburton prihvatili poziv za takmičenje u šutiranju trojki

Kako se bliži Ol Star vikend polako se formiraju učesnici svih događaja, a kao i svake godine velika pažnja se poklanja borbi za najboljeg trojkaša.

Svakako najzvučnije ime je Demijan Lilard. Plejmejker Baksa je drugi najbolji trojkaš u NBA kada je u pitanju broj postignutih trojki.

Lilard je trenutno na cifri od 139 pogođenih šuteva van linije 7,25, a prvo mesto zauzima neprikosnoveni Stef Kari koji se nalazi na brojci od 209 pogođenih šuteva za tri.

Organizator igre Milvokija braniće titulu osvojenu na prošlogodišnjem izdanju Ol Star vikenda.

Uz Lilarda sigurni učesnici su Džejlen Branson (Njujork Niks), Tajris Haliburton (Indijana Pejsers), Lauri Markanen (Juta Džez) i Malik Bizli (Milvoki Baks).

Naravno, ovaj spisak nije konačan i verovatno će biti još takmičara, ali ako je suditi prema pisanju Šemsa Čarnije ovo su igrači koji će sigurno ušestvovati na pomenutom takmičenju.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Mislim da to nije konačan spisak ali Lilard tu ima najviše šansi da bude pobednik

  Za amere to je važno takmičenje jer njihovi igrači žele da ponesu priznanje da je baš neko od njih najbolji u šutiranju trojki

  Ni jedan od njih bije pokazao zavidan sut za tri poena mislim da bi neki igrači mnogo bolji bili na tom takmicenju

  Lilard je za mene ovde glavni favorit za osvajanje nagrade,ipak je on i najbolji kosarkas medju ovom trojicom

  Haliburtom moze da osvoji ovo sutiranje trojki,tipujem na njega

  Au kakva trojka,ima sve da puca na takmicenju

Postavi odgovor