Majami nudio Jovića i Hiroa u zamenu za Lilarda, Portland odbio bez razmatranja

Pre dogovora sa Milvokijem čelnici Portlanda pregovarali su sa Majamijem koji je bio spreman da u zamenu za Demijana Lilarda pošalje Nikolu Jovića,Tajlera Hiroua i tri pika prve runde, nekoliko druge runde i zamenske pikove prve runde drafta.

Do dogovora dva kluba nije došlo jer Portland nije bio zadovoljan ponudom sa Floride, te je nije ozbiljno ni razmatrao, prenosi Čems Šaranija.

Umesto toga, Blejzersi su prihvatili ponudu Milvokija i Finiksa, od kojih su dobili Diandrea Ejtona, Džrua Holideja, Tumanija Kamaru i pika prve rune 2029. godine, dok su Sansi dobili Jusufa Nurkića, Grejsona Alena, Nasira Litla i Keona Džonsona.

Lilard, šesti pik na draftu 2012, tokom svih ovih godina sedam puta je igrao na Ol-staru, 2018. je izabran u najbolju petorku lige. Sa Portlandom nikada nije uspeo da napravi veći uspeh u plej-ofu.

U dosadašnjoj karijeri je beležio u proseku 25,2 poena, 6,7 asistencija i 4,2 skoka.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bonus video:

4 Komentara

  I opet su ostali bez Lilarda koji je napustio Portland posle 11 godina!!!Stata sto nisu prihvatili u zamenu mlade talente kao sto je nas Jovic!!!!

  Odgovori

  Strašno koliko se igrača i budućih pikova na draftu nudi za bolje igrače

  Odgovori

  E moj mladi Joviću pa ti za Portland nemaš nikakvu vrednost za sad, to mora da promeni poboljšanjem svoje igre

  Odgovori

  Nije to ni malo realan rrejd pa ni jedna ekipa to nebi prihvatila

  Odgovori

Postavi odgovor