GASOL: Nije tačno da sam pregovarao sa Barselonom

Mark Gasol je novi košarkaš Los Anđeles Lejkersa, mada se pričalo da će možda da se vrati u Barselonu.

Španski centar je ipak sve demantovao.

-To uopšte nije tačno. Mislim da je neko doneo prerani zaključak. Neki ljudi misle da mogu da donose odluke u moje ime i pomislili su da je dobro vreme da to isprobaju. Nikada nisam izjavio nešto slično. Nisam bio ni blizu, niti sam razgovarao sa ljudima iz Barselone – rekao je Gasol i dodao da je sve bilo iznenađenje za njega.

-Takav je današnji svet. Nešto se pročuje i onda svi krenu da pričaju o tome – dodao je Gasol koji je potpisao sa Lejkersima koji su ga pre 13 godina izabrali na NBA draftu, ali je tada prosleđen Memfisu.

Prethodne sezone bio je u Torontu sa kojim je osvojio NBA prsten.

-Mislim da je pravi potez dolazak u Lejkerse. Nedostajaće mi Toronto. To je sjajan grad, moja porodica se tamo skrasila i uživali smo tamo. Nedostajaće nam svi – rekao je Gasol koji sada sa Lejkersima ima šansu za odbranu trona.

Sezona će početi 22. decembra.

Janis inicirao prelazak Bogdana

OBAVEZNO POGLEDAJTE: STOP NASILjU NAD ŽENAMA | Meridian

2 Komentara

    pa pisalo se mnogo o tome da Gasol moze da zavrsi u Barseloni,ali eto to je to novinarstvo,pisu sta god zele ista im pada na pamet,a istina nije ni blizu toga,to i nije toliko strasno,ali neki put znaju da bas zakomplikuju neke stvari svojim lazima,e to ne razumem i nikada necu

    Mogao bi poslednju sezonu u karijeri da odigra za Barsu

Postavi odgovor