Milutinov: Znali smo da imamo potencijal sa Bogdanom kao liderom, Boriša mnogo doprineo

1
Foto: FIBA

Ako ste se pitali zašto je Jonas Valančiunas izgledao kao prosečan košarkaš, odgovor je Nikola Milutinov.

Ponovo je bio maestralan, odigrao je vrhunski meč i pokazao još jednom zašto je jedan od najboljih centara Evrope. Milutinov je posle velike pobede nad Litvanijom izjavio kako su Orlovi bili vrlo svesni kvaliteta, a imao je i poruku za Borišu Simanića.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

„Mi smo unutar tima znali naš kvalitet o čemu nismo pričali u javnosti, ali smo znali da imamo potencijal sa Bogdanom kao našim liderom.  Stvarno mi drago što smo pokazali da možemo i da smo dobra ekipa momaka”, rekao je srpski centar.

Bogdan jeste bio lider na terenu, ali svi igrači su dali doprinos i pokazali neverovatnu košarku.

“Protiv Litvanaca mora da odigra timski. Svi su odigrali pameteno i pokazali kvalitet. Nadam se da ćemo tako odigrati u polufinalu”.

Milutinov je otkrio da je veliki doprinos za današnju pobedu imao Boriša Simanić, koji se dobro oporavlja posle operacije bubrega.

“Jutros nam je prvi put pustio poruku na grupu i to nam je emotivno došlo i svi smo se obradovali. Dao nam je dodatnu energjiu. Mislim da je on mnogo doprineo večeras”.

Valančijunas se nije naigrao protiv Milutinova.

“Znao sam da imam mnogo težak zadatak i trebalo je mnogo energije potrošiti na to. Drago mi je što je bilo sve kako je trebalo”, zaključio je reprezentativac Srbije.

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime