Nakići i Partizan - neraskidiva nit: Otac je zaslužan za tu povezanost, uvek želim da igram protiv najboljih

Ivo Nakić je nekada bio jedna od uzdanica Partizana, a danas je na terenu bio njegov sin Mario. Za razliku od oca, on je izašao na megdan crno-belima. Neraskidiva nit koja je usađena među Nakiće i posebna veza koju imaju prema Partizanu, bila je motiv više da se 22-godišnje krilo Igokee pokaže u najboljem svetlu u Beogradu.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Nekada jedan od najvećih talenata Evrope bio je najefikasniji pojedinac prve utakmice četvrtfinala ABA lige i istu završio sa 21 poenom, šest skokova i pet asistencija

“Imali smo skraćenu rotiaciju, dosta bitnih igrača je povređeno, samim tim jako teško je nositi se sa Partizanom tokom čitave utakmice. Oni igraju na visokom nivou, intenzivno, fizički i trče dosta. Jednostvano stigao nas je umor, a i njihov kvalitet je presudio. Ja sam ponosan na svoju ekipu i saigrače. Pokazali smo karakter, iako su oni bili izraziti favoriti, možemo podignute glave da krenemo za Laktaše i spremimo se za nedelju i drugu utakmicu”, rekao je Mario Nakić za Meridian sport.

U daljem razgovoru otkrio je da posebno uživa u duelima sa Partizanom, a priliku da ponovo igra protiv crno-belih imaće već kroz četiri dana.

“Naša očekivanja su da izađemo, da igramo našu igru i da se borimo i uživamo. Igramo protiv Partizana, meni je to uživanje. Iskreno meni je danas bilo prelepo na terenu, oni su jedan od najbolji timova u Evropi, a ja uvek želim da igram protiv najboljih”.

Ivo Nakić, Mariov otac, važi za legendu Partizana, a odnos prema crno-belima preneo je i na sina.

“Moja veza sa Partizanom je malo dublja zbog mog oca. Znači mi da se pokažem ovde najbolje što mogu”.

Što se tiče učinka i partija koje je pružao ove sezone, smatra da je mogao više, ali je zadovoljan što je posle teške povrede kolena i problema upeo da povrati sigurnost u igri.

“Moglo je dosta bolje. Vraćam se iz teške povrede, srećan sam što sam sezonu izgurao zdrav.Osećam se odlično i spremno. Što se tiče sezone moglo je bolje. Imam planove za budućnost, pa ću videti šta je najbolje za mene”, zaključio je Nakić razgovor za naš portal.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor