NEDOVIĆ OTKRIVA: Hteo sam da se vratim u Crvenu zvezdu!

Srpski košarkaš, Nemanja Nedović, otkrio je kakve je namere imao leta 2020. godine.

U narednom kolu Evrolige koje je na programu 25. februara sastaće se Crvena zvezda i Panatinaikos.

Međutim, malo je nedostajalo da Nemanja Nedović napravi drugačiji potez u svojoj karijeri i leta 2020. godine potpiše za crveno-bele iz Beograd.

To je bila priča posle moje druge godine u Milanu kada nisam produžio ugovor. Zaista nisam imao ništa protiv da se vratim, da restartujem svoju karijeru. Bio sam čak na razgovoru sa predsednikom Čovićem, međutim tadašnji trener je imao neke nedoumice. Što se mene tiče trener je najbitiniji. Ako te trener želi sve ostalo će biti lako. Tu se nismo poklopili. Ljudi iz Panatinaikosa su se javili bez ikakvih nedoumica I odmah sam znao da je to moja sledeća desitnacija – izjavio je srpski košarkaš za „Al Džaziru Balkan“.

Sada će Nemanja Nedović biti na suprotnoj strani u odnosu na svoj bivši klub.

Panatinaikos ne igra na prepoznatljivom nivou već godinama, što smeta srpskom beku. Atinski „zeleni“ se trenutno nalaze na poziciji broj 17 na tabeli Evrolige.

Nemamo realno neke šanse da uđemo u Top 8 i to boli. Pomirio sam se sa činjenicom da ove sezone imamo neke druge prioritete, a to su Kup i prvenstvo Grčke. Fokusirao sam se na te dve stvari jer ako osvojimo jednu od njih sezona će biti uspešna. Moramo da znamo i da se Olimpijakos vratio u ligu tako da će biti veoma teško. Pomešana su osećanja. Voleo bih da smo bolje rangirani u Euroligi, ali situacija je takva – dodao je Nemanja Nedović.

Nemanja Nedović – fudbaler Prvog maja iz Rume!?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Marlon Brutal – Broj jedan je Maradona, kakav crni Pele!

 
 

6 Komentara

    Nadam se da je Radonja video ovaj tekst, i da zeli da ga dovede na leto

    Mozda dodje ovo leto, tad mu istice ugovor sa Panatenaikosom

    Tad je verovatno Tomić bio trener, izglupirao se mnogo u Zvezdi

    Zanimljivo,verujem da nek isad kunu tog trenera hehe

    Kockice zivota i sudbine se sloze ili ne…Zelje su bile jedno,ali sudbina je odabrala pravi put karijere Nedovica-Panatenaikos,gde cuda postize….

Postavi odgovor