Oproštaj Topića od Zvezde: Prihvatila me je i bodrila kad mi je bilo najteže - hvala za sve!

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša – Nikola Topić, oprostio se od Crvene zvezde.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Mladi plejmejker je nedavno izabran kao 12. pik na NBA draftu od strane Oklahome, a zbog povrede će propustiti celu narednu sezonu, pa se njegov debi u najjačoj ligi sveta, očekuje tek 2025. godine.

Topić se u emotivnom postu na društvenim mrežama i zvanično rastao sa klubom sa Malog Kalemegdana, gde je igrački stasao i u sezoni za nama se okitio duplom krunom.

“Košarka je sastavni deo mog života, oblikovala me je i učinila čovekom koji nikada ne odustaje i koji daje celog sebe za svoj tim. Crvena zvezda mi je pružila priliku da radim ono što najviše volim. Dala mi je šansu da pokažem šta umem, da steknem prijatelje za ceo život, učim od najboljih i sve to igrajući za klub koji volim.Hvala upravi kluba, svim trenerima, kondicionim trenerima, fizioterapeutima i doktorima. Hvala mojim saigračima koji su mi verovali i dali šansu da pružim svoj doprinos na terenu, čak i kad sam bio najmlađi u timu, nisu dozvolili da to osetim i hvala im na tome. Hvala navijačima, kao jedan od vas, veoma sam srećan što ste me prihvatili i bodrili kroz najteže trenutke u mojoj karijeri. Vaša podrška je bila moj pokretač i na tome sam vam beskrajno zahvalan” stoji u obraćanju Topića.

Zvezda blindirala bisera: Andrej Kostić još četiri sezone na Malom Kalemegdanu

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Lepo vaspitan decko,zelim mu puno uspeha u NBA.

    Top ce uvek biti Zvezdino dete sa druge planete.

    Zahvaljujući Zvezdu uspeo je da se probije do NbA ,tu i u Megi je rastao i razvijao se kao igrac

Postavi odgovor