Novi evroligaš bi beka Partizana: Avramović ostaje u Parizu i posle Igara?

Odlasci igrača kojima su ugovori istekli i nisu neka novost, ali jesu kada se na isti korak odluči neko koga slovo na papiru vezuje za neki klub. Iz Partizana su tako već otišli Kevin Panter i Zek Ledej, a izvesno je da će njihovim putem krenuti i Aleksa Avramović.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Prema saznanjima Meridian sporta, za sjajnog plejmejkera veoma je „zagrizao“ Pariz. Novi evroligaš, za čijim kormilom je već viđen nekadašnji kapiten i trener Partizana Petar Božić, već je poslao i ponudu. Ostaje da se dogovore uslovi rastanka sa Partizanom jer Avramović ima ugovor do kraja sledeće sezone.

To dalje znači i da bi sjajni bek mogao da ostane u Parizu i posle Olimpijskih igara, na kojima će učestvovati sa reprezentacijom Srbije, koja danas, nešto kasnije, počinje pripreme.

Time bi se nastavila potpuna – gotovo neophodna – rekonstrukcija Partizana između dve sezone.

Ugovori su istekli sedmorici igrača, još nijedan nije produžen. Šestorica su imali ugovore – dvojica i zvanično otišla – Panter i Ledej – dok se o odlasku Jaramaza već neko vreme priča, sada je tu i Avramović.

Kevin Panter, manje o odlasku, više o vremenu u Humskoj: Dres Partizana se nosi sa ponosom

Za sada su zvanično objavljena tri potpisa: Vanja Marinković, Ife Lundberg i Fren Nilikina, sa ozvaničenjem dolaska Arijana Lakića se čeka.

Kako je Ife Lundberg zbog Partizana odbio Boston: Igraću za najboljeg trenera, pred najboljim navijačima, na najboljem domaćem terenu…

Sve je izvesnije da će se pretpostavka sa kraja sezone, ispostaviti kao tačna i da će Željko Obradović polovinom avgusta na okupu imati neki sasvim drugačiji tim.

Sezona za Partizan počinje 20. septembra, utakmicom protiv Borca u Beogradskoj areni.

Bonus video:

3 Komentara

    Taman o jednom trosku sve haha

    Pariz radi na jacanju tima i sigurno im je Avramovic neophodan!!!

    Ako i Avramović ode Partizan je gotov sledeće sezone, neće imati nikakav uspeh ni u Evropi ni u Srbiji.

Postavi odgovor