Novi Zoro se setio prethodnog i zaboravio šta je ego: Donosiću peškire i vodu samo da Zvezda pobeđuje, sa maskom naredna tri meseca

Drugi Zoro na Malom Kalemegdanu u aktuelnoj sezoni. Samo što Brazilac sa maskom izaziva suprotnu emociju kod Zvezdinih navijača nego što je prethodni. Postoji nešto posebno između Jaga dos Santosa i pristalica crveno-belih.

Čim je Janis Sferopulos poslao inpute omalenom plejmejkeru da se spremi za ulazak u igru, atmosfera u Pioniru se promenila, a zvezdaši su pozdravili povratnika sa gromoglasnim apolauzom, koji je samo dao dodatni začin na pobedu i čekiranje prvog mesta u regularnom delu ABA lige. Posle šest utakmica pauze, ponovo se našao na parketu. Uspeo je Jago za pet minuta da se upiše u strelce, a odmah po završetku deuala sa Studentskim centrom, odnosno sastanka u svlačionici – odjurio je prema teretani. Posvećen prema radu i dečko koji je sopstveni ego maksimalno podredio timu. Retkost za strance… Ma, retkost uopšte!

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Srećan sam zbog pobede. Nije bitno da li igram ili ne, samo je važno da na neki način pomognem timu. Ako treba da donosim peškire ili vodu, tu sam. Jedino je važno da pobedimo. Nisam proveo mnogo vremena na parketu, ali sam bio srećan kada je doktor rekao da ću moći da igram”, rekao je Jago dos Santos za Meridian sport.

56 poena na poslednje tri utakmice neposredno pre nego što je polomio sinusnu kost. Brazilac je razvio najveću brzinu, a onda je doživeo povredu…

“Mnogo mi je nedostajala svlačionica i moji momci. Sada sam srećan jer sam ponovo na parketu i što sam igrao. Ovo je bila moja prva operacija u životu, koja se desila u trenutku kada mi je porodica bila u Brazilu, ali su nakon toga moja mama, devojka, brat i agent došli, tako da mi je bilo malo lakše da prevaziđem trenutak”.

Lopta je jednostavno sastavni deo Jagove svakodnevnice i zato svako odsustvo utiče na njegovo raspoloženje.

“Težak period je iza mene, pogotovo što sam propustio mnogo utakmica i treninga. Pričao sam sa doktorom i savetovao me je da budem što više kod kuće zbog operacije. To je za mene bilo veoma teško, jer mnogo volim košarku, volim da treniram. Košarka je moj život”.

Zbog povrede je dobio novog sapuntika, koji ume često da oteža igraču da bude pravi.

“Vidim normalno sa maskom, ali iskren da budem, osećam pritisak zbog cele situacije, pogotovo što ću naredna tri meseca morati da je nosim”.

Prethodnik sa maskom je Šabaz Nejpir – Jagov drug i bivši saigrač.

“Kada su mi doktori rekli da ću morati da nosim masku, odmah mi je prošlo kroz glavu da ću izgledati kao Šabaz. Bio je prva osoba na koju sam pomislio kada sam čuo za masku. Kada sam postavio sliku na Instagramu, Šabaz mi se javio porukom i pitako kako sam”, završio je Jago priču za Meridian sport.

Bonus video:

2 Komentara

    Jago je prvi i jedini Zoro, onog prvog treba obrisati iz istorije Zvezde. Jaga ne mozes da ne gotivis cak i kad samo nosi peskire

    Vidi se da je mnogo srećan sto se vratio na teren , koliko će moći da pomogne ekipi to ceko videti ali želja za to se i te kako vidi ,drago mi je da se oporavio

Postavi odgovor