PABLO LASO PRASNUO U SMEH: Da kupim kuću u Beogradu? Pitaću ženu! (VIDEO)

Trener Real Madrida, Pablo Laso, je bio odlično raspoložen na konferenciji za medije posle plasmana u finale Evrolige.

Neretko se susreće sa pitanjima o potencijalnom otkazu, ali Laso uvek nekako “preživi” na klupi Reala. I ima posebnu vezu sa Beogradom.

Drugi put u poslednje četiri godine, iskusni trener ima priliku da osvoji Evroligu u našem gradu, pa je shodno tome dobio zanimljivo pitanje na konferenciji za medije.

Osim njega, čini se da i Fabijanu Kozeru prija Beograd.

– Kozer ima dobar odnos sa ovim gradom, dobro je odigrao. Svetujem mu da kupi kuću ovde, kada mu već tako dobro ide – rekao je Laso i dodao:

pablo laso-real madrid
Pablo Laso je bio raspoložen na konferenciji (FOTO: Starsport)

– Igrao je veoma dobro, uradio je sjajan posao. Verujem u svoj tim, držali su se i kada nije izgledalo dobro. Možeš da dobiješ ili izgubiš, da igraš dobro ili loše, ali moraš uvek da veruješ i da se boriš. Oni su to učinili – istakao je iskusni stručnjak.

Nakon toga je dobio i pitanje, koje ga je pošteno nasmejalo: da li planira da kupi kuću u Beogradu, kada mu već tako dobro ide u srpskoj prestonici?

– Ne znam, pitaću svoju suprugu. Hajde tako da kažemo – nasmejao se Laso, pa dodao:

– Uvek sam imao mnogo poštovanja prema ovom gradu, mnogo dobrih igrača je odavde, dobrih timova, ovo je grad košarke. Dugo sam u košarci i dolazak u Beograd je uvek za mene nešto posebno. Ovde smo bili šampioni Evrope, čeka nas novo finale i srećan sam. Beograd će godinama biti u mom srcu.

Govorio je čak i o Crvenoj zvezdi.

– Izgubili smo meč od Zvezde, iako smo igrali dobro, pamtim taj duel. Promašivali smo otvorene šuteve, svi su promašivali. Bio sam besan, ako ne pogađate onda ne možete da pobedite, takva je igra. Bio je to važan momenat da tim shvati razume šta mora da radi – kaže Laso i dodaje:

– Imam dobre igrače koji će pogađati, mi smo izgubili taj meč, jer smo mnogo promašivali, oni su igrali sjajno i moramo da im damo zasluge. Bio je to važan trenutak da shvatimo da moramo da igramo zajedno i da nećemo pobediti ako ne igramo kao tim. Nije košarka samo davanje poena, da je tako bilo bi lako. Tu je odbrana, skokovi, asistencije, postavljanje blokova, mnogo stvari, to je dobra stvar o ovoj igri – zaključio je trener “kraljeva”.

JASIKEVIČIUS POSLE „GORKOG“ PORAZA: Nismo mi ubice!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

 

4 Komentara

  Hahahahah, legendica Laso, strasan je trener

  Odgovori

  Verujem da će reakcija supruge biti ista ukoliko je pita da kupe kuću u BG

  Odgovori

  Što da ne, kupe neki vilu na dedinju ili Senjaku pa je rentiraju za kratko vreme bi povratili uloženi novac

  Odgovori

  ahahahha dobar odgovor,a naravn ozasto ne bi,ovde siu svi uvek dobro dosli,mi volimo socijalizaciju 😛

  Odgovori

Postavi odgovor