Partizan posle dve godine u Superligi, Obradović jasan: Što se mene tiče, taj slučaj nikada nije ni postojao!

Utakmicom Borca i Spartaka, prvom u razigravanju za plasman u polufinale, sutra kreće borba za titulu najboljeg u Srbiji. U njoj će posle dve godine biti i Partizan. Da li to znači da su problemi iz prethodnih sezona rešeni, upitan je na konferenciji za medije Željko Obradović. Trener crno-belih na to je kratko rekao…

“Čim smo ovde, znači da jesu.”

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

A koliko njihovo prisustvo znači na podizanju kvaliteta samog takmičenja. Obradović nema dilemu…

“Zna se šta je Partizan šta predstavlja. Ne samo ovde, već i u celoj Evropi. Da se ne vraćam sada na podatke koji su baš pre neki dan izvučeni. Učešće Partizana u Ligi je i te kako važno. Ne samo Partizana, već i svih ostalih klubova. Videli ste kako je liga do sada izgledala, svi izriču samo pohvale i mogu samo da se pridružim tome. Čestitam svima. Nadam se da će završnica biti takva.”

Posle prvog „odustajanja“ od Superlige, Obradović je suspendovan. Sada je upitan i da li je taj slučaj rešen. Kaže..

“Što se mene tiče, taj slučaj nikada nije ni postojao. Imaju pravila koja veže za sve. Čim sam ovde, pretpostavljam da će mi biti dozvoljeno da sedim na klupi”.

Aleksandar Grujn, prvi čovek takmičenja, je želeo da objasni:

“Obradović će moći da vodi ekipu naravno. Kazna koja je izrečena bila je u skladu sa disciplinskim pravilnikom, izrekao ju je disciplinski sudije. Posle isteka vremena od godinu dana taj kazna je istekla i gospodin Obradović na moje veliko zadovoljstvo će voditi Partizan. Priča se da sam je tu odluku doneo, ali kada sam došao svi pravilnici su već bili usvojeni, nisam mogao da ih menjam. Nemam pravo da menjam akte, isključivo da ih primenjujem. Menjaju ih samo klubovi. Verujem da smo, što se tiče Partizane, neke stvari prevazišli, i iskreno se nadam da se to više nikada neće dogoditi.”

Crno-beli će su dobili “specijalan” status i odmah će igrati polufinale. I to protiv Mege. Ali, tek kada se završi finale u ABA ligi.

“Sistem takmičenja je napravljen tako da se vodi računa o svemu šta ekipe igraju. Uopšte nije lako napraviti tačan datum odigravanja utakmice, komplikovano je. Što se nas tiče mnogo je teško razmišljati o KLS kada igramo ABA ligu, najiskrenije. Činjenica je da ćemo biti u polufinalu i nadam se da ćemo kada dođe do toga uspeti da motivišemo igrače i odigramo na najbolji mogući način”, kazao je trener crno-belih.

Bonus video:

4 Komentara

    Nije trebao ni prvi put da odustaje, uz Obradovića Partizan ima velike šanse za osvajanje

    Zeljko zeli da osvoji Superligu,bar neke trofeje da osvoji dok je u Partizanu

    Srecom pa ih je osvojio gomilu od kad je dosao u Partizan ahhhaa

    Jeste, liga je bas bila jadna i bedna bez Partizana, sad puca… Ma ajde

Postavi odgovor