Gotovo: Partizan završio akciju prikupljanja novca za porez

4
KK Partizan-Evroliga-Meridian-tipovi
FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Donatorska akcija pod nazivom ”Jedan Partizan imamo’‘ i zvanično je završena, saopštio je klub.

Košarkaški klub Partizan objavio je da je akcija prikupljanja sredstava za namirenje poreskog duga završena i zahvalio se svim navijačima koji su u njoj učestvovali.

Akcija „Jedan Partizan imamo“ počela je na inicijativu preko 2.000 simpatizera i za cilj je imala pomooć crno-belima prilikom izmirenja dugovanja koje je u jednom trenutku iznosilo sedam miliona evra.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Partizan je sproveo dogovoreni plan za otplatu zaostalih obaveza, koja bi uz zakonski otpis kamata bile svedene na oko šest miliona evra.

Crno-beli su u akciji skupili 196.358.862 dinara., oko 1.675.000 evra – nedovoljno da se problem u potpunosti reši, ali veliki podsticaj uoči naredne sezone.

Partizan se zahvalio mnogobrojnim pristalicama koje su pomogle klub, koji i je obelodadnio da ažuriranje tabele donacija i sabiranje dodatnih uplata još uvek nije okončano. Sve reklamacije se mogu slati zaključno sa 5. majem, dok će preuzimanje članskih karata i potpisanih majica početi pet dana kasnije.

Bonus video: 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime