Rastu šanse da Nikola Kalinić napusti Barselonu na kraju sezone

Nastavlja se priča o budućnosti Nikole Kalinića u Barseloni. Španski Cule, inače veoma blizak klubu iz Blaugrane, piše da katalonski klub nije napravio nijedan konkretan potez u pravcu eventualnog produženja ugovora sa srpskim košarkašem, kome aktuelni ugovor ističe 30. juna.  

Iako trener Rožer Grimau ima poverenje u iskusnog košarkaša, trenutno Barselona ne daje znake kako ima želju da obnovi ugovor sa Kalinićem, kojeg otvoreno želi Crvena zvezda Meridiabet.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Iz pomenutog razloga, Španci navode kako će Huan Karlos Navaro morati da pročešlja evropsko i NBA tržište na kraju seozne kako bi pronašao zamenu za srpskog košarkaša.

Barselona je za sada jedino blindirala Jana Veselog, dok se priča takođe i o iskušenju Džabarija Parkera da se po isteku ugovora vrati u NBA ligu. Što se tiče Srbina, ima sve više dima da je završio epizodu u katalonskom gradu.

Interesovanje za Kalinića je otvoreno pokazala Zvezda. Prvi čovek kluba Nebojša Čović je etiketirao bivšeg igrača kao jednu od glavnih meta, dok se nedugo nakon toga u priči pojavio i Virtus.

Bonus video:

5 Komentara

    Najbolje bi bilo da se vrati u Zvezdine redove, Kalinić je odlican igrač i vracanje na poznat teren bi mu sigurno doprineo u daljnjoj karijer, ali nije iskljuceno da će ga i jači klubovi poželeti u svim timu

    Ako ga Covic ne vrati onda stvarno treba da pakuje kofere polako!

    Napustice sigurno samo gde ce otici to niko ne znam

    Bilo bi dobro kad bi se vratio u Zvezdu

    Neka mu je sa srecom gde god da ode!

Postavi odgovor