Nejpir: Pokušavam da shvatim neke stvari, mučim se trenutno - više pričamo sa Janisom nego sa Duškom

Košarkaši Partizana su u četiri dana dva puta savladali večitog rivala – Crvenu zvezdu Meridianbet.

Nakon meča u Evroligi, izabranici Željka Obradovića slavili su i u ABA ligi, 98:87.

Šabaz Nejpir je sa 23 poena bio najefikasniji košarkaš poraženog tima i pokretač u poslednjoj četvrtini, međutim, nisu imali snage za preokret.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Bili smo blizu, napravili smo dobru seriju u trećoj deonici, ali nismo mogli da okrenemo. Bilo nam je teško jer smo promašivali šuteve, individualno nismo mogli da uradimo mnogo“, rekao je Nejpir, pa dodao:

“Pokušavam da pomognem timu, ali pokušavam da shvatim zašto šutiram ovako loše. Eventualno ću rešiti“.

Na pitanje u čemu je problem u igri, odgovorio je:

“Po meni, ovo je novi tim, pokušavam da shvatim kada da budem agresivan, kada ne, da shvatim ritam, nove akcije, saigrače, trenera… Pokušavam da shvatim kako da budem najefikasniji za tim. Trenutno se mučim, šteta je. Trudim se najviše što mogu, ne promašujem namerno. Ako ne pogađam, pokušavam da razigram saigrače. Ali, rešiću. Nije dobro biti u ovoj poziciji, ali znam da ću izaći iz ovoga“.

Sferopulos: Ja sam odgovoran za poraz, odbrana naš najveći problem

Razlika između Sferopulosa i Ivanovića?

“Najveća razlika je da Sferopulos daje iskru svakom igraču, u pozitivnom smislu. Nebitno da li je prvi ili poslednji igrač, veruje u njih. Verovao je i Duško, ali sada više pričamo. Shvatamo da je svaki igrač važan, to je jedna od prvih stvari koje nam je Janis rekao kada je došao – da su svi igrači važni, da treba da počnemo da pobeđujemo“.

Dva poraza od Partizana – šta ekipa treba da uradi kako bi se probudila?

“Nismo hteli da gubimo, svi pokušavaju da shvate kako da budu najbolji za tim. Imamo intervale kada smo dobri, ali onda i kada smo loši u napadu, odbrani, rotacijama… Teško je, svi se bore i pokušavaju da dobiju. Rešićemo ovo. Svako od nas radi jako, nije dobro biti u svemu ovo. Svi smo jeb***o ljuti zbog ovoga. Ali, izaći ćemo iz ovoga”.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor