Koliko koštaju karte za premijeru Srbije na Mundobasketu?

1
FOTO: Meridian sport

Košarkaška reprezentacija Srbije otvoriće danas Mundobasket utakmicom sa Kinom, a zahvaljujući našem izveštaču iz Manile, donosimo vam i cene karata pred premijeru Orlova.

Karte za meč zaista nisu jeftine. Ali, pre samih cena da vam napomenemo da je vrednost jednog filipinskog pezosa, ekvivalent dva srpska dinara.

Janko Simic Manila

Dakle, sve cene koje će se naći pred vama samo pomnožite sa dva i dobijete u dinarima tačnu cenu koja nije nimalo jeftina, kao što već rekosmo.

Istina, jedino je ona “najlošija” kategorija povoljna i košta 699 pezosa ili malo manje od 1.400 dinara.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Naredna kategorija za bolja mesta je drastično skuplja i košta 3.849 pezosa ili negde malo manje od 7.700 dinara. Gotovo šest puta više…

Kako se radi o boljim mestima, tako je i cena drastično veća. Naredna kategorija staje 7.699 pezosa ili gotovo 15.400 dinara.

WhatsApp Image 2023 08 26 at 09.44.58
FOTO: Meridian

Ostalo možete i sami da izračunate, a osvrnućemo se još i na najskuplju kategoriju ulaznica za koju treba izdvojiti 27.299 pezosa ili skoro 54.600 dinara!

Utisak je da su karte, osim one najjeftinije kategorije, zaista preskupe…

Da podsetimo da se meč Srbije i Kine igra danas od 14 časova.

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime