"Jokić je prosto nezaustavljiv, ali jednog igrača je teže čuvati"

Nikola Jokić nadmašio je sva očekivanja ove sezone i odveo Nagetse do finala NBA lige. Srbin je u ligaškom delu, a potom i u plej-of fazi beležio trpl-dabl po utakmici, te se ponovo istakao kao najbolji košarkaš sveta.

Jokić u ovogodišnjem plej-ofu prosečno beleži 30 poena po meču, što je navelo jednog novinara ESPN-a da konstatuje da je Jokić najteži igrač za čuvanje u NBA ligi. Ipak, Stiven Ej Smit, popularni novinar i analitičar, se nije složio.

Shvatam da je momak koji ne može da skoči na trotoar nezaustavljiv, prosto je nezaustavljiv. Volim Nikolu Jokića, zaista je neverovatno gledati ga, ali, nije ga teže čuvati od Stefa Karija“, rekao je Ej Smit.

Podsetiću vas ko je Stef Kari, govorimo o igraču koji kroz karijeru prosečno beleži 24 poena, dva puta je osvojio MVP nagradu, baš kao i Jokić. Podsećam vas da je dva puta predvodio ligu u poenima po utakmici, podsećavam vas da je u pitanju najbolji šuter u istoriji kojeg je Bog stvorio“, dodao je.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

2 Komentara

    Jokica vise i ne cuvaju,digli su ruke posle bezuspesnih pokusaja!!!

    Čim ga porede sa njim jasno je kakav kvalitet je u pitanju

Postavi odgovor