Teodosić odlučio da li će pojačati Crvenu zvezdu Meridianbet?!

Miloš Teodosić je već godinama tema na Malom Kalemegdanu.

Iz sezone u sezonu se priča kako bi mogao da obuče dres Crvene zvezde Meridianbet, ali nikako da dođe do saradnje.

Krajem godine je Nebojša Čović otkrio da ima načelni dogovor sa Teodosićem i da bi trebalo da na leto pojača redove crveno-belih.

“Miloš i ja smo imali razgovore za ovu sezonu. Kada nismo uspeli da napravimo transfer, jer Virtus je rekao: ‘Da date 500.000.000 ne puštamo, jer nam je sve bazirano na Teu’, napravili smo načelni dogovor da to bude iduće sezone. Obojica smo rekli, samo Bože zdravlje. Miloš je igrač pri kraju karijere, želim mu da igra još pet godina. Ima do juna, jula još dosta vremena”, rekao je Čović sredinom decembra prošle godine za Sputnjik.

Ipak, iz Italije nam stižu nove informacije, koje se neće svideti Zvezdinim navijačima. Teodosić je veoma blizu da produži ugovor sa Virtusom na još jednu godinu.

Aleksandro Mađi, poznati novinar Sportanda, otkrio je kako Zvezda jeste stala u red za srpskog plejmejkera, ali da je njemu Bolonja prva opcija i da će nastaviti svoje košarkaško putovanje na mestu gde je i sada.

Bonus video:

2 Komentara

    Sreća pa se Kari ništa ne pita u Zvezdi

    To je jasno kao dan da je hteo on bi sigurno pojačao već sada nas klub ,i steta stvarno još uvek igra na vrhunskom nivou

Postavi odgovor