Bivši igrač Mege stiže iz Kine da pomogne Valensiji

Valensija je trenutno iznad plej-of granice u Endesa ligi, ali u pitanju je samo pobeda prednosti u odnosu na devetoplasiranu Baskoniju. Svaka pomoć je dobrodošla ekipi Aleksa Mumbrua.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

A Alfa Kaba donosi energiju i snagu pod obručima.

Bivši centar Mege dogovorio je saradnju sa Valensijom do kraja sezone koju je Francuz proveo u Kini, igrajući za Đangsu Dragonse. Prošlu takmičarsku godinu Kaba je proveo u Budućnosti.

Pre toga, kao mlad je igrao za Ortez, da bi potom dve sezone radio u Megi. Odatle je odleteo u Asvel, ali su potom usledile selidbe po Francuskoj i Turskoj, da bi sezona u Budućnosti bila više nego dobra.

Bonus video:

3 Komentara

    Kaba je snazan centar,snaci ce se odlicno u Spaniki

    Sledi im jako bitan i jako težak period tako da je svaki vid pomoći dobro došao ekipi , očigledno da su u ovom coveku videli potreban kvalitet da ekipa lakše dodje do pozitivnih rezultata

    Svaka utakmica im sada moze biti kljucna, tako da im je i svaka pomoc dobrodošla. Videcemo koliko je ovo bila dobra odluka.

Postavi odgovor