Šćepanović ima jasnu poruku: Klub se voli na terenu, a ne u intervjuima i na Instagramu!

Košarkaši Partizana su ponovo poraženi u Evrokupu, a to je dovoljan razlog za nezadovoljstvo trenera Vlade Šćepanovića.

Šćepanović je nakon utakmice dao vrlo emotivnu izjavu, u kojoj je istakao da igrači ljubav prema Partizanu moraju da pokažu na terenu, a ne u intervjuima i na društvenim mrežama.

Ovo je treći poraz Partizana, a čini se da se brojne stvari ponavljaju iz utakmice u utakmicu.

-Kada posle onakve utakmice protiv Cedevite i dva dana priče da ne smemo da potcenimo Burg, da su ozbiljna ekipa, da mi nismo bolji nego što jesmo… Drago mi je što je njima ova utakmica jasno pokazala da nisu tog kvaliteta da bi mogli da dobiju bilo koga – kaže Šćepanović i dodaje:

-Možemo da pobeđujemo samo ako ostavimo srce na terenu. Da li su ostavili, sigurno nisu. Potpuno zaslužena pobeda francuskog tima. To je bio čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu, udaranjem u srce… Teren je merilo koliko se voli klub – jasan je trener.

Šćepanović je, naravno, odgovornost preuzeo na sebe.

Ščepanović-vlado-partizan-burg
Šćepanović je jako nezadovoljan! (foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

-Oslabljeni smo od početka godine, ali nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača, svi su prvotimci Partizana i nisu slučajno tu. Ako možda trener ne valja, taktika ne valja… ne može trener da se bori i da više voli klub od igrača. Izgubili smo mnogo lopti, a iskustvo mi govori da je to zbog potcenjivanja, dekoncentracije…

-Svu krivicu preuzimam na sebe, bez ikakvog problema. Klub me je doveo, klub je tu da odluči da li ću da nastavim posao. Savest mi je čista. Teren je pokazao koliko se voli ovaj klub.

Trener crno-belih je naglasio i da bi voleo da igrači kažu šta misle o duelu sa Burgom, šta se dogodilo.

-Ako budem i sledeću utakmicu ovde, uvek ću da stanem iza igrača. Sve kritike na sebe ću da prihvatim. Nisam čovek koji beži, odustaje ili se krije. Teško je, trener je uvek najviše kriv. Želim da vidim takozvani patriotizam prema klubu kako se ispoljava, samo to ništa drugo – završio je Šćepanović.

PALA JE I BUDUĆNOST! Mornar ima problema sa dopingom, ali skida skalpove!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART5

6 Komentara

  sto se izjave Scepanovica tice u potpunosti se slazem,pogledajte samo zalaganje Zagorca,to je nedopustivo,kao da su mu rekli,posle utakmice ides na streljanje,i njemu vise nije do zivota,tako decko i igra,nema nista protiv njega,nego protiv njegovog zalaganja,ali imam protiv Scepanovicevog vodjeja tima,ne moze trener tako da vodi utakmicu,bez nimalo emocija,zato je dule bio zakon,i morao da se postuje,cak je hvatao i za gusu,sto zna Bogdan,mora da se ima neka emocija

  Odgovori

  Nadam se da će naći boljeg trenera od njega, jako je neprijatan i nije za ovaj klub

  Odgovori

  Glupost za komentarisanje,svesni su oni toga i sami,samo ih vise platite za to sto rade 😛

  Odgovori

  sve mi se cini Vlado da klub ne voli tebe ,neces ti jos dugo ostati na toj poziciji i mislim da si i sam svestan toga

  Odgovori

  Ovo je vise verovatno 😀 ako ga ne izbace na los nacin bolje sam da se dislocira

  Jasna poruka za Šćepanovića: PAKUJ KOFERE!!!

  Odgovori

Postavi odgovor