Vujošević se poklonio bivšem igraču Partizana: To mogu samo izvanredni ljudi

Duško Vujošević i Žo Lovernj su zajedničkom slikom iz Podgorice razgalili navijače Partizana.

Zaigralo je srce pristalicama crno-belih kada su videli dve legende, na istom mestu, u prijateljskom razgovoru. Vujošević je učinio mnogo za karijeru Francuza, koga je lansirao u sam krem evropske i svetske košarke. Da nije bilo Duleta, sigurno da Lovernj ne bi bio igrač kakav je danas, što je i sam napisao na svom Instagram nalogu.

Vujošević je takođe sa posebnom emocijom pričao o prvotimcu Asvela, koji je zbog povrede propustio veći deo seozne.

“Lovernj je iz privatnih razloga bio u Podgorici i čim me je pozvao da se vidimo otišli smo na piće. Kada neko takav oseti potrebu da se vidite i popričate, to dovoljno govori. Drago mi je da sam se video sa starim prijateljem. On je kao dete došao u Partizan kod mene i tu postao čovek. Ti Francuzi, on i Leo Vesterman, zaistao pokazuju veliku zahvalnost prema meni i prema Partizanu, a mi smo im davali ljubav i znanje bespovratno. Danas je teško naći takve ljude, to čoveka posebno dirne, više od toga ne može da se traži – rekao je Vujošević za naš portal i to usred treninga Studentskog centra u kojem radi kao stručni savetnik”, rekao je Vujošević za Republiku.

lovernj-žalgiris-ugovor-asvel-povreda
Lovernj se teško povredio! (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©)

Kada se priča o Lovernju, neizostavno je pitanje da li će se možda nekada vratiti u Partizan. Legendarni stručnjak nije imao šta da kaže na ovu temu, ali je zato apostrofirao koliko je Francuz učinio za crno-bele.

” Pričali smo o porodici, kakvo je stanje sa njegovom povredom, da li je poslovno uradio nešto da se finansijski obezbedi jer mu se bliži kraj karijere. Povratak u Partizan, to nismo spomenuli. On ima još dve godine ugovora. Što se Partizana tiče, reći ću vam da je Žo neko ko je ostavio zaista veliki iznos nenaplaćen, a to mogu samo izvanredni ljudi. To nije bio slučaj i sa nekim našim košarkašima”, naglasio je Vujošević.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 Komentara

    Lovernj je odličan igrač koji se iskalio u Partizanu

    Ne verujem da će se Lovernj vratiti u Partizan, na zalasku je karijere

    Nema šta Lovern je pokazao ogromno postovanje prema Vujosevicu i uzvraćeno mu je istom merom ..svakako lepo za videti da imaju ovakav odnos ipak je Vujošević promenio tok njegove karijere u velikoj meri

Postavi odgovor