Lovernj: Velika je čast igrati u Areni, Zvezda je bila bolja od nas

Bez ikakve dileme. Žofri Lovernj je bio najbolji pojedinac u slabašnom Asvelu protiv Zvezde. Činilo se nekada da bivši kapiten Partizana maltene sam vuče ekipu.

Na kraju je iskusni krilni centar utakmicu okončao sa 18 poena, a odmah posle meča je pristao da podeli utiske za Meridian sport.

“Bili su bolji od nas. Mi nismo igrali dobro. Ne znam… Moraću ponovo da pogledam utakmicu, ali sve u svemu – Zvezda je bila jača”.

Na pitanje da li je imao dodatan motiv pošto je igrao protiv Crvene zvezde Meridianbet, Lovernj odgovara:

“Ne. Uvek je velika čast biti u ovoj Areni i državi. Znate, ovo je Evroliga i svaka utakmica je važna, uvek igrate protiv dobrog tima. Za mene je posebno kad god dođem u Beograd. Trudimo se. Pokušavamo da pobedimo i da uživamo”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Poznato je koliko je Lovernj vezan za Srbiju. Otkrio nam je i da je video jednog poznatog prijatelja sa kojim je delio svlačionicu u dresu Partizana.

“Video sam Sašu Pavlovića danas i to na brzinu, ali da budem iskren zvao ga je Boris Dalo pošto smo stigli tek danas prepodne avionom, igrali smo utakmicu i odmah se vraćamo nazad u Francusku. Igrali smo pre dve večeri i naredni duel nas čeka za dva dana. Nažalost, nemam vremena da vidim prijatelje. Voleo bih da kažem da će drugačije biti u januaru (na gostovanju Partizanu, prim.aut.), ali neće. Moraću to da ostavim za leto”.

Sigurno je da će se Francuz još jednom vratiti u Beograd na duel protiv Partizana sa čijim se bivšim trenerom video zimus na kafi u Podgorici.

“Ima puno vremena za to. Tek ću razmišljati o tome. Video sam Duška Vujoševića u Podgorici zimus. Popili smo kafu, znate šta mislim o njemu. Nisam dobio nikakav savet, bio sam srećan što sam ga video i nadam se da ću ga opet videti”, zaključio je Lovernj.

Bonus video:

3 Komentara

  Nisu imali nikakve sanse zvezda ih je potpuno nadigrala

  Odgovori

  Iskreno je rekao da su loše igrali i da je Zvezda sinoć bila mnogo nadmoćnija od njih

  Odgovori

  Lovernj je vezan za naše podneblje time što je sarađivao sa našim igračima i trenerima pa uvek ima lepe reči za nas

  Odgovori

Postavi odgovor