Zvezda iznela na videlo finansijsko poslovanje kluba

Košarkaši Crvene zvezde Meridianebet juče su u Nišu podigli trofej namenjen pobedniku Kupa Radivoja Koraća, a posle velikog uspeha posvetili su pažnju i stvarima van terena.

Naime, iz tabora crveno-belih odlučili su da iznesu na videlo finansijsko poslovanje kluba u prošloj godini. Zvanično saopštenje prenosimo u celosti:

“KK Crvena zvezda Meridianbet kao daleko najtransparentniji klub na ovim prostorima, i ove godine u vreme odigravanja završnice Kupa Radivoj Korać daje na uvid javnosti detalje svog finansijskog poslovanja!

Ovoga puta svi zainteresovani, a na prvom mestu Zvezdaška i kompletna sportska javnost mogu da pogledaju sve stavke i kompletnu strukturu prihoda KK Crvena zvezda Meridianbet zaključno sa 31.12.2023. godine (počev od 2011. godine): Prihode od grada Beograda i Republike Srbije (41 procenata učešća), prodaje sezonskih i dnevnih karata, sponzorskih ugovora, Evrolige…”, navodi se u zvaničnom saopštenju osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Kompletan finansijski izveštaj možete pogledati OVDE.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Makar je porez ok i ne duguje se mnogo kao kod pojedinih klubova ahahaa

  Cekamo drugu stranu brda da iznese sad pa da vidimo kakvo je kod njih stanje

  A kad ce komsije ds iznesu izvestaj hahaha

  Za razliku od nekih, čisti kao suza

  Ne razumem šta sad očekuju od nas, nadam se da nije da im poverujemo

  Zamazano je to dosta ogromne pare se ovde vrte ba svakom polju

Postavi odgovor