Bregar objavio širi spisak za baraž Svetskog prvenstva

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar objavio je danas širi spisak igračica na koje računa za predstojeće utakmice protiv Turske, u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Odlučujući susret u Turskoj, a potom i revanš u Srbiji, zakazani su za 7. i 12. april.

Kako je naveo Rukometni savez Srbije, koliko su ove utakmice važne govori i činjenica da su Кristina Liščević, Jelena Lavko i Jovana Stoiljković pristale da pomognu nacionalnom timu. Takođe, timu će pomoći i Jovana Кovačević i Anđela Janjušević, koje su se oporavile od povreda.

Bregar se opredelio se sledeći sastav iz kog će u narednim danima izabrati finalni roster za poslednji stepenik kvalifikacija:

Golmani: Кristina Graovac, Jovana Risović, Marija Simić, Jovana Vasiljković;

Pivoti: Кatarina Bojčić, Vladana Mitrović, Tamara Кojić, Marija Jovanović, Jovana Milojević;

Bekovi: Jovana Stoiljković, Кristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Aleksandra Vukajlović, Anđela Janjušević, Jovana Кovačević, Кatarina Stošić, Dunja Tabak, Teodora Veličković, Jelena Кnežević, Ana Petrović, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Agbaba, Sara Garović, Milica Ignjatović;

Кrila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Isidora Bogunović, Ana Кojić, Nataša Lovrić, Dunja Radević i Anja Vujnović.

Okupljanje srpskih rukometašica zakazano je za nedelju, 2. april, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Izvor: Beta

Postavi odgovor