<strong>Prijavite se za prve nacionalne CS:GO kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2023!</strong>

Igrate CS:GO i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat u Jašiju, koji nosi nagradni fond od 500.000 dolara!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo prve nacionalne CS:GO kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat 2023 u organizaciji IeSF-a, koji će se u avgustu održati u Rumuniji. Prva runda CS:GO kvalifikacija će se održati u nedelju, 19. februara u 14:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolja ekipa sa finalnih nacionalnih CS:GO kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Ovo je prva od dve runde kvalifikacija. Po dve ekipe sa oba kvalifikaciona turnira će se plasirati za finalne kvalifikacije (TOP 4), koje će se održati 11. marta. Drugu rundu kvalifikacija ćemo uskoro najaviti.

Na turniru mogu da učestvuju samo igrači sa srpskim pasošem!

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine. Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

2 Komentara

    Nadam se da će se prijaviti veliki broj igrača, bilo bi dobro da imamo tim za Svetski šampionat

    Nagradni fond je više nego odličan ali moje veštine su u rangu petogodišnjeg deteta

Postavi odgovor