Kolaković pred start Evropskog prvenstva: Agresivno protiv svih

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković je pred početak Evropskog prvenstva izjavio da njegovi igrači moraju da protiv svih selekcija igraju agresivno.

Odbojkaši reprezentacije Srbije u sredu od 21 sat igraju sa selekcijom Švajcarske na startu Evropskog prvenstva.

“Moramo da uvažavamo sve protivnike, da protiv svih igramo agresivno. Švajcarce ne znamo, sigurno na početku šampionata jesu protivnik koji će zavredeti našu pažnju. Evropsko prvenstvo se ne dešava svaki dan i mislim da su svi igrači svesni toga. Stariji to bolje razumeju, dok mlađima treba pomoći jer je ovo velika scena. Za njih nešto nepoznato”, istakao je Kolaković.

Govorio je i o problemima u rosteru.

“Ivović nije doputovao sa nama, zbog stomačnog virusa je ostao u Srbiji da se zaleči. Kovačević nije imao tešku povredu, ali gajimo nade da će tokom šampionata moći da nam pomogne. Na raspolaganju imamo dva primača, to su Kujundžić i Perić. Ono što su pokazali tokom priprema jeste garant da smo na toj poziciji dobro pokriveni”.

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće prva tri meča u A grupi u Peruđi, a preostala dva u Ankoni. Srbija će drugu utakmicu odigrati u četvrtak, 31. avgusta protiv Belgije (18.00), a treću u petak, 1. septembra protiv Italije (21.00).

U Ankoni u ponedeljak, 4. septembra, Srbija igra protiv Estonije (18.00), a u utorak, 5. septembra protiv Nemačke (21.00).

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Sasvim normalno ,igraci moraju pokazati agresivnost i dominaciju,jer samo tako mogu izaci sa svim ekipama ,posto je svaka utakmica bitna!

    Naravmo ,takav pristup treba imati uvek svaka utakmica je podjednako bitna i svaka pobeda

Postavi odgovor