Glavobolje u Madridu - Real ga platio 30 miliona, a sada ne može da ga proda

Real Madrid će do kraja prelaznog roka pokušati da proda veznjaka Rejnijera, 21-godišnjaka kog je pre tri godine doveo iz Flamenga u transferu vrednom 30 miliona evra. Problem je u tome što Real pokušava to napraviti već neko vreme, no zainteresovanih nema.

Čekala se ponuda iz Brazila koja bi zadovoljila sve uključene strane, no ona nije došla i Real sad mora odlučiti što će napraviti s neželjenim igračem. Rejnijer Jesus nije odigrao niti jednu utakmicu za Real koji ga je slao na pozajmice u Borusiju Dortmund i Đironu.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Problem je u tome, piše As, što na ovoj poslednjoj, u Đironi, ne samo da nije zabljesnuo nego se uopšte nije dokazao. U Realu ne znaju kako da reše problem koji imaju s igračem koji je pod ugovorom do leta 2026. jer interes ne pokazuje niko.

Moguće rešenje je njegov odlazak u Realovu B ekipu. Barem do novog pokušaja da ga se reše, za šta će verovatno trebati da sačekaju zimski prelazni rok, navodi As.

Bonus video:

2 Komentara

    Bas je tesko igraca koji je kompletno promasena investicija prebaciti u neki drugi klub,ako za njim ne postoji nikakva traznja!Zapravo je nemoguce osloboditi ga se posebno ako su za takvog igraca date velike pare!!!!

    Bas su pogresili sa njim nisu dali male pare realno sad će tesko da izvuku nešto za njega

Postavi odgovor