Maja Aleksić: Trebaju nam ovakve utakmice

Odbojkašice Srbije plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva pobedom protiv Češke 3:1, a nakon meča Maja Aleksić je prokomentarisala izdanje naših devojaka.

“Rezultatski možda nije tako izgledalo, ali utakmica je bila stvarno teška. Češka se odlično brani, stvarno je bilo teško. Prvi set nekako smo bili stegnuti, imamo problem u tom prvom setu, nadam se da će ubuduće biti drugačije”, rekla je Aleksić.

Nakon neprikosnovene Tijane Bošković (33 poena), Maja Aleksić se istakla sa 16. Ipak, smatra da je duel sa Čehinjama bio sve samo ne lak.

“Teško iskreno. Bilo je dosta dugih poena, teško je bilo, ali moramo da budemo spremni na ovakve utakmice., trebaju nam.

Imala je Srbija veliku podršku sa tribina.

“Naši navijači su ispunili halu, atmosfera je bila baš lepa i bilo je lepo igrati”

Sada sledi polufinale sa Holandijom koje je na programu u petak.

“Imamo dan pauze da se oporavimo i odmorimo. Očekujem tešku utakmicu, to je ekipa koja ima jako visoke i iskusne igračice, ali mislim da nisu istrajne u odbrani kao Češka. Ipak, kada mi igramo našu igru, nije važno ko je sa druge strane”, zaključila je Aleksić.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Bonus video:

4 Komentara

    Bravo za nase zlatne devojke i svaki korak uspeha koji su postigle na EP!

    Samo neka se fokusiraju na ispravljanje svojih grešaka u igri i imaće velike šanse da pobede Holandiju

    Biće im teža utakmica u polufinalu sa Holandijom prvo zbog pritiska igranja polifinala a drugo što Holandija može da poboljša odbranu sad kad su na domak finala

    Biće im teža utakmica u polufinalu sa Holandijom prvo zbog pritiska igranja polifinala a drugo što Holandija može da poboljša odbranu sad kad su na domak finala

Postavi odgovor