Regionalni dvoboj za titulu srednje kategorije: Đani Barbir brani pojas protiv „Kobe” Nikolića!

Poslednji put je titula srednje kategorije FNC-a bila ulog na vrhunskoj FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni prošle godine, a prvak Đani Barbir (26, 6-0) vraća se u poznati mu kavez. Nakon što je pojas odbranio u glavnom gradu Hrvatske, isto će pokušati da uradi u srpskoj prestonici na Ahilej FNC 17 Meridianbet Epic Clashu protiv domaćeg borca Nemanje „Kobe” Nikolića (32, 10-1-1)!

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Biće to i okršaj novosadskog tima Car Dušan Silni u kojem već neko vreme trenira prvak najbolje MMA organizacije jugoistočne Evrope, a sa šest pobeda u karijeri želi nastaviti niz bez poraza na gostujućem terenu. Okršaj protiv „Kobe” svojevremeno je priželjkivao i sam Barbir, a kad je prilika za to stigla, nije bilo dileme da li želi ući u kavez.

Nemanja se u kavez vraća nakon godinu i po, a sa posebnim motivom za ovaj meč ističe da nikada nije bio spremniji te to jedva čeka da pokaže pred beogradskom publikom koja će mu zasigurno biti veliki vetar u leđa. Borac iz Fight Companyja pokušaće da u klub donese titulu srednje kategorije, ali i izazove erupciju oduševljenja kod mnogobrojnih navijača.

Podsetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 1. juna u Beogradskoj Areni, a ulaznica svakim danom ima sve manje. Požurite po svoju na vreme, a možete ih nabaviti putem ddtickets.rs platforme.

Bonus video:

Postavi odgovor