Rašović: "Ne bi valjalo da se vadimo protiv Španije"

Vaterpolisti Srbije će se sastati sa Crnom Gorom u okviru trećeg kola Svetskog kupa u Podgorici.

Ovaj duel je od velike važnosti za obe selekcije, pošto je ulog plasman na finalni turnir koji se igra na leto u Los Anđelesu.

Srpski reprezentativac Strahinja Rašović je istakao da veruje u pobedu.

“Igrali smo u grču protiv Grčke. Prve dve četvrtine rival je bio bolji, stekao je veliku prednost. U nastavku smo bili hrabriji, otresitiji, napali smo ih…Međutim razlika je bila prevelika. Zadovoljan sam tim delom igre, nije bilo realno da ih stignemo. Uz to bilo je i pored velikog broja golova dosta propuštenih prilika.“, rekao je Strahinja Rašović, pa nastavio:

“Jasno je da nas čeka teška utakmica. Verujem u pobedu i samo mi je to u glavi. Crna Gora je dobra ekipa, uz to igraju kod kuće i pred nama je težak zadatak. Ne bi valjalo da treba da se vadimo protiv Španije. Uz to nama je potrebna pobeda i zbog nas samih u jednoj bitnoj utakmici“ zaključio je Rašović.

Srbija je u prvoj rundi pobedila Australiju sa 10:6, a u drugoj je poražena od Grčke sa 16:14. Crna Gora je dobila Gruziju sa 13:12, a poražena je od Španije sa 10:6.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 Komentara

    Imperativ je da pobede Crnu Goru jer im je protivnik posle njih prejak

    Da nisu bili u grču pobedili bi Grke, sami sebi su onemogućili pobedu

    Pobeda na sledećoj utakmici mnogo bi nam olakšala naravno Španci su prejaki i biće mnogo teše protiv njih treba na vreme zavrsiti posao

Postavi odgovor