Milosavljev obećao: Igraću svaku utakmicu kao da mi je poslednja!

Srbija je savladala reprezentaciju Katara (34:24) i plasirala se u drugu fazu Svetskog prvenstva.

Igrač utakmice bio je povratnik Dejan Milosavljev, koji je istakao da su se svi u reprezentaciji potrudili kako bi se on vratio što pre na teren.

“Dao sam sve od sebe i hvala Bogu da su me momci čekali i verovali u mene. Prvog dana kada sam došao sa nogom u onakvom stanju ljudi bi rekli da ću igrati u februaru, ali stvarno se naša reprezentacija potrudila. Fizioterapeuti, doktori i svi kompletno su mi pomogli, osećam se kao da sam u NBA“, kaže Milosavljev i dodaje:

“To što ima Srbija u ovom trenutku je veliki kvalitet ljudi, treninga. Bio sam i u Berlinu sa Dejanom Perićem i imam osećaj kao da nisam ni prestao da branim. Nadam se da će glava ostati mirna i skoncentrisana na ono što dolazi, ono najbitnije”, rekao je golman Srbije za “Balkan handball” posle meča.

Odnos snaga na terenu se drastično promenio u korist Srbije nakon što je Milosavljev ušao na teren u drugom poluvremenu.

“Bio sam spreman da počnem i iz prvog plana, ali to je nebitno, bitna je do pobeda. Dok je Zubara branio, igrao sam svoju igru u glavi kao da ja branim, to je ono što dobar golman treba da radi. Opet bih ponovio da s podrškom moje supruge, mog sina i Dejana Perića je sve ovo ovako kako izgeda, kako treba. Za sve sam dužan njima”.

Priznao je golman Srbije da mu nije lako palo što nije mogao da učestvuje na meču protiv Nemačke.

“Bilo je teško, na momente sam gledao, na momente nisam. Žao mi je bilo što nisam mogao da pomognem, igraću svaku utakmicu kao da mi je poslednja, samo to mogu da obećam”, kazao je Milosavljev.

Čini se da su igrači Srbije ostali mirnih glava i posle velike pobede.

“Daćemo sve od sebe, počev od sebe, a verujem da će i moje kolege dati 1000 odsto. Ja sam taj koji je bio najnemirniji u poslednjih pet minuta pošto bih voleo da ostavimo pečat i da nas plaše, da pokažemo ko smo i šta smo da bi drugi imali respekta. Igrao sam sa emocijama pošto sam čekao ovaj momenat”, poručio je Milosavljev.

O presudnom duelu sa Norveškom u drugoj fazi Svetskog prvenstva rekao je:

“Potrebne su pripreme, to su vrhunski igrači u vrhunskim klubovima. Nadam se da ćemo mi imati bolji dan, sve je u tome – kako se probudimo”, zaključio je Dejan Milosavljev.

2 Komentara

    Doktor jedan kako brani svaka mu čast ,sa njim na golu mozemo igrati protiv bilo koga

    Nadamo se da neće biti obećanje ludom radovanje

Postavi odgovor