BREJDI SE VRATIO ZBOG NEDOVRŠENOG POSLA: Želja mi je da još jednom pojurim taj ultimativni cilj!

Legendarni kvoterbek Tom Brejdi je na kraju sezone odlučio da se penzioniše, ali nakon nepuna dva meseca se vratio na teren.

Brejdi je napravio jednu od jačih priča u periodu između dve sezone, a i sam je svestan kakav je rizik preuzeo.

– Znam da sam pri kraju. Ali sam sebe stavio u poziciju da želim da završim jako i na najvišem mogućem nivou. Kod mnogih sportista u ovakvoj situaciji telo kaže „ne“, a mozak „da.“ Ali ja sam imao veliku sreću da upoznam sjajnu osobu, jednu od najboljih u mom životu, Aleksa, koji me je naučio kako da negujem telo – prokomentarisao je Brejdi svog ličnog trenera Aleksa Gerera i odluku o penziji.

Jedan od najboljih kvoterbekova svih vremena je objasnio šta ga je navelo da se vrati na teren i zaigra bar još jednu sezonu.

– Želja da još jednom pojurim taj ultimativni cilj – superboul. I to je ono što me motiviše svaki dan. Želim da ovo bude moja najbolja godina. Pre dva meseca se nisam ovako osećao, ali sada sam motivisan. I mogu reći da će ovo biti moj najveći izazov u karijeri – zaključio je Brejdi.

On je skoro čitavu karijeru proveo u Nju Ingland Patriotsima, gde je sarađivao sa Bilom Beličikom i osvojio šest titula, dok je od 2020. godine u Tampa Bej Bakanirsima, sa kojima je prve sezone osvojio sedmi prsten. Čak pet puta je bio MVP Superboula.

NFL MENJA PRAVILO U PLEJ-OFU: Novčić više ne odlučuje sudbinu u produžetku!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Nikolina Moldovan EP05

 

2 Komentara

    Šampionsko srce mu ne da da ode u penziju

    Nikad i nece pustiti,bitno je da se on oseca dobro i da gura dokle moze.

Postavi odgovor