GENIJALNOST NAVIJAČA SELTIKA: Zaposlio se na stadionu rivala kako bi gledao derbi! (FOTO)

Ljubav prema voljenom klubu nekad prelazi granice. Jedan navijač Seltika je uradio neverovatnu stvar kako bi bez karte prisustvovao velikom škotskom derbiju na “Ajbroks” stadionu Rendžersa.

Mladi navijač škotskog Seltika je postao apsolutni hit nakon nedavnog “Old Firma” protiv Rendžersa, nakon što je prevario klub najvećeg rivala i pristupio gostujućim navijačima na kreativan način.

Kalana Klarka nije sprečilo to što nije imao kartu, da provede čitavu utakmicu na tribinama i proslavi veliku pobedu gostiju.

On je rešio da se zaposli na stadionu Rendžersa kako bi ušao na utakmicu. Kako nije mogao da dođe do karte za utakmicu, došao je na ideju da se prijavi na konkurs za posao na kiosku s hranom koji se nalazi unutar “Ajbroksa”. Taj kiosk je naravno u vlasništvu Rendžersa i i Kalan je dobio taj posao.

Klark je na dan utakmice došao u prvu smenu, a potom je rešio da se sakrije u toalet na stadionu. On je bio tamo sve vreme do ulaska navijača Seltika na stadion. Kada su pristalice pristigle, priključio im se i “nestao” u masi.

Jedan od navijača je podelio svoj susret sa Kalanom Klarkom i prokomentarisao njegovu genijalnost.

– Juče sam sreo klinca na stadionu koji se prijavio za posao radnika na kiosku obučen od glave do pete u radnoj opremi. Trebalo je da počne smenu u devet ujutro. Ušao je na stadion zbog posla, skrivao se u toaletima sve dok navijači Seltika nisu ušli, a onda je navijao s nama ceo dan. Pozdravljam te, mali. Kakav potez – napisao je jedan navijač Seltika na “Tviteru”.

Oglasio se i Kalan, koji mu je odgovorio na taj tvit.

– Evo me prijatelju. Stopala me ubijaju ceo dan jer sam bio u tim cipelama – napisao je Klark, a objavio je i fotografije s tribina, kao i sliku obrasca koji je popunio kako bi pristupio “Ajbroksu”.

Naravno, njihovom oduševljenju je doprinelo i što je Seltik slavio na stadionu Rendžersa i tako stigao do šest bodova prednosti na vrhu tabele škotskog Premijeršipa.

VELIKO PRIZNANJE ZA FUDBALERA BAJERNA: Dejvis proglašen za igrača godine!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Nikolina Moldovan EP05

 

3 Komentara

    Ludi su za fudbalom, obožavaju svoje klubove

    Odgovori

    Apsolutno,i vise volim takve ljdue nego ove huligane sto kao navijaju.

    Hahahah, ma Skoti su pravi ludaci

    Odgovori

Postavi odgovor