Maestralni Granados srušio Hrvatsku usred Zagreba i doneo Španiji prvu evropsku titulu!

Španija je evropski prvak u vaterpolu!

Alvaro Granados je u poslednjem minutu zadao poslednji udarac Hrvatskoj i doneo španskoj selekciji zlatnu medalju usred Zagreba – 11:10.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Hrvatska je ipak imala posle toga napad za izjednačenje i to sa sa igračem više, međutim Fatović nije uspeo da zatrese mrežu, a slavlje Španije je moglo da počne.

Golove za Španiju, koja je stigla do prve titule prvaka Evrope u istoriji, postigli su: Granados i Sanauža po tri, Munariz dva, Larumbe, Taulj i Bustos po jedan. Golove za Hrvatsku postigli su: Bukić četiri, Žuvela i Marinić Kragić po dva, Fatović i Vukićević po jedan.

Sledi Svetsko prvenstvo u Dohi, koje počinje 5. februara. Mesto na Olimpijskim igrama izborile su se selekcije Francuske, Grčke, Mađarske, Španije, SAD, Japana, Australije i Južne Afrike.

Na talonu će biti četiri vize, a Srbija i Crna Gora će biti u grupi sa selekcijama SAD i Japana. Hrvatska je u grupi sa Španijom, Južnom Afrikom i Australijom. Grupa u kojoj se nalaze Srbija i Crna Gora ukršta sa grupom u kojoj su Italija, Mađarska, Rumunija i Kazahastan.

BONUS VIDEO:

7 Komentara

  Vidim da smo u teškoj grupi u Dohi i male su mogućnosti da izborimo mesto za Olimpijskim igrama

  Tako mi je drago što su hrvati izgubili od španaca koji su sada po prvi put postali prvaci Evrope u vaterpolu

  Svaka mu čast na golu za pobedu, ljubim ga u desnicu ruku

  Odlicna urakmica i jedni i drugu su pokazali ogromni kvalitet svaka im čast

  Svaka cast za Hrvate,i finale je veliki uspeh.

  Spanija je bas jaka,kao Srbija nekada.

  Bravo za Grandosa,postao je heroj cele Spanije.

Postavi odgovor