PROMENA PLANA: Posledice pandemije nisu poštedele ni Veljka Ražnatovića, brzo će u ring, ali protiv neplaniranog protivnika

Zbog pandemije koronavirusa odloženo je kompletno gala veče u Minhenu, pa je i megdan Veljka Ražnatovića sa sjanim Samijem Enbomom pomeren za jesen.

Deseti trijumf u isto toliko mečeva u profi-karijeri juri Ražnatović. Koronavirus zaustavio je ceo svet, pa nedaća nije pošteđen ni naš najbolji bokser u kruzer kategoriji – Veljko Ražnatović (24).

Dugo već čeka na jubilarni 10. meč u profi-karijeri, a sada je otkazano i gala veče u Minhenu na kojem je 15. maja trebalo da boksuje protiv sjajnog Samija Enboma.

Međutim, menadžerski tim srpskog boksera eskpresno je reagovao. Meč sa Fincem odložen je za jesen, a već 22. maja Veljko će boksovati u Mariboru. Rival u Sloveniji će mu biti nikad nokautirani Čeh Marek Prohaska, koji je u dosadašnjoj karijeri zabeležio 13 mečeva.

veljko ražnatović-marek prohaska-boks-borba
Prohaska će u ring sa Veljkom Ražnatovićem (FOTO: Boxrec)

Tri puta je poražen, jednom je meč završio nerešenim ishodom, a čak devet puta je Prohaska izlazio kao pobednik, od čega je u pet navrata nokautirao rivala. Ovi podaci dovoljno govore o kvalitetu narednog Ražnatovićevog protivnika, ali brojke Tigra ne plaše, nimalo. Naprotiv…

– Tražio sam jakog rivala, želja mi je ispunjena. Verujte mi, sada se samo molim Bogu da meč ne bude odložen. To me ubija. Nadam se da će situacija sa koronom da ostane koliko-toliko stabilna do meča, makar boksovali i bez publike, samo da uđem u ring. Željan sam, spreman kao zapeta puška. Moj cilj je jasan – samo pobeda me zanima! Na Vladikavkazu u kampu “Arijana boksing tima”, pod budnim okom trenera Vitalija Slavnova i Alana Čehoeva, sam se spremio kao nikada do sada, ne verujem da će se moj rival mnogo pitati za ishod, bez obzira što do sada nikada nije “zaustavljen” i što ima devet pobeda u 13 mečeva. Sada sam u rukama Zorana Bačulova iz “Vorior džima” s kojim finiširam pripreme za, nadam se, novu pobedu – u svom stilu će Ražnatović, koji juri maksimalni 10. trijumf u profesionalnoj karijeri.

Veljko Ražnatović:

Mečeva 9
Pobeda 9
Pobeda nokautom 6

Marek Prohaska:

Mečeva 13
Pobeda 9
Pobeda nokautom 5
Nerešenih 1
Poraza 3
Poraza nokautom 0

UFC IMA NOVU ZVEZDU: Još niste videli ovakav nokaut, Amerikanac nije znao gde se nalazi (VIDEO)

Nevena Ignjatović: Super-G je oduvek bio moj cilj | MOJ UGAO

5 Komentara

    Korona je mnogima promenila planove ili bar usporila,tako da se i Veljko sa tim mora pomiriti!

    Videćemo 22. maja ko će koga da nokautira.

    Verovatno je izabrao ovaj sport jer ni u cemu drugom nije dovoljno dobar. Brz oporavak 🙂

    Biće ozbiljan meč u Mariboru između dva kvalitetna borca, nadamo se da će Veljko trijumfovati na jubilarnom meču. 💪

    Sumnjam da ce tako brzo vratiti snagu.

Postavi odgovor