VK Crvena zvezda: Soro, ne pominji naš klub!

Vaterpolo klub Crvena zvezda je izdao saopštenje koje prenosimo u celini.

“Radi objektivnog i istinitog informisanja sportske javnosti , a u kontekstu pominjanja Vaterpolo kluba Crvena zvezda na konferenciji za štampu VK Novi Beograd želimo da istaknemo sledeće.

Gospodin Slobodan Soro, direktor VK Novi Beograd, bivši srpski i brazilski reprezentativac, koji je nastupao na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine za reprezentaciju Brazila. Protiv reprezentacije Srbije, branio je boje Brazila kao da mu je to bila poslednja utakmica u životu. Inače gospodin je nosilac nacionalnog priznanja države Srbije, koju redovno prima svaki mesec kao dozivotno nacionalnu penziju.

Koliko znamo gospodin je pre nekoliko godina bio u sporu sa Vaterpolo Savezom Srbije oko dugovanja koja su mu na kraju isplaćena. Toliko o njegovoj brizi za interes srpskog vaterpola.

soro
Zvezda izdala saopštenje (FOTO: VK Novi Beograd)

Što se tiče finala Kupa Srbije u kojem je VK Crvena zvezda savladala VK Novi Beograd i osvojila prestižni trofej, želimo da istaknemo da je pobeda našeg kluba čista kao suza a o pomenutom sudijskom kriterijumu gde Crvenoj zvezdi nije priznat čist gol, nećemo ni da raspravljamo. Zamolili bi gospodina Sora i VK Novi Beograd koji inače ima višestruko veći budžet nego Crvena zvezda da se narednim obraćanjima uzdrži od pominjanja VK Crvena zvezda.

Poželeli bi vaterpolo klubu sa bazena 11. april puno sportskih uspeha u narednom periodu i da na desetogodišnjicu osvajanja Lige šampiona od strane VK Crvena zvezda obraduju sportsku javnost u Srbiji i podignu isti taj pehar, jer sa najvećim vaterpolo budžetom u Evropi to bi trebalo da bude realnost.”

4 Komentara

    Prepucavanje je jedan začarani krug koji ništa dobro ne donosi nikome

    Svima je uvek na prvom mesti lični interes pa mi nije jasno ćemu ovo laprdarenje od strane VK CZ

    E, ako su im odgovorili, VK Novi Beograd je klub koji ne kuburi sa finansijama i nisu imali potrebe da prozivaju VK Zvezdu

Postavi odgovor